SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Kuru incirdeki tehlike! Kaliteliyse rengi kahverengi...

Lezzeti yanında saymakla bitmeyen faydalarıyla da herkes tarafından sevilen incir, kurutularak her mevsim tüketilebilir hâle getiriliyor. Ancak kuru incir satın alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Eğer bu noktalara dikkat edilmezse sağlığımızı ciddi anlamda tehdit edebiliyor. Gıda Mühendisi Tuğba Parıltı, kuru incirdeki tehlikeleri ve kaliteli incirin sahip olması gereken özellikleri açıkladı. İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buğulanan camlardan rahatsız mısınız? Gözlükle vedalaştıran 5 güncel yöntem
  2. Marketten almaya son! Camın kenarında bile yetişiyor, demeti bedava
  3. Ten kokusunu güzelleştiriyor! Parfümleri rafa kaldırmanın tam vakti: Çayını yapıp için
  4. Makineye koymayın! Sağlıklı olmak için elde yıkama yapmak şart
  5. Yazlıkların içinde manken gibi olun! Yoğurtla karıştırıp 3 gün yiyince ödem kalmıyor
  6. Karnabaharın gizli kalmış faydaları! Bir çatalı hastalıkları yok ediyor
  7. Sultanların vazgeçilmeziymiş! Üzerinize sürdüğünüzün karakteri var: Doğrusu büyülüyor
  8. Çöpe değil buzluğa atın! Bir tutam tuz tazeliğini koruyor
  9. Bir çırpıda kurumasının bedeli var! Yazın güneşe asan yandı: Rengi soluyormuş
  10. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.