SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Lif, vitamin ve mineral deposu! Sindirimi destekliyor, tokluk hissi veriyor

Özellikle kış aylarında popüler bir atıştırmalık olan kestane, çiğ veya pişirilmiş olarak tüketilebiliyor. Kestanenin öğütülmesiyle elde edilen unu, glutensiz bir alternatif olarak tercih edilebiliyor. Kestanenin lif, vitamin ve mineral bakımından zengin olduğunu söyleyen Uzman Diyetisyen Rıdvan Arslan, kestane tüketmenin faydalarını açıkladı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tatilin kiri eve girmesin! Tüyosu yapışkanlı roll-on, bu taktik bavulu yeniliyor
  2. Olgun avokadoyu 10 metre öteden seçeceksiniz! Sapı ele veriyor, hafifçe sıkın
  3. Tadı çimen, faydası fişek gibi! Maçayı içen içene, metobalizmayı uçuruyor
  4. Bebekle kurulan bağ, dünyasını şekillendiriyor! ‘Anne kendine iyi bakmalı’
  5. Bu hatalar cildi mahvediyor! Kılıfları böyle saklayın, riskli olabilir
  6. Kuaförün bile tutturamadığı rengi evde yakalayın! Turunculaşmaya son, sırrı papatya
  7. Bakır tavayla köşeyi dönün! Koleksiyoncular mumla arıyor, 3 bin liraya satılıyor
  8. Biten rulolar altın değerinde! Vitamin olup besliyor, bahçeyi coşturan etki
  9. Sakızın da artısı eksisi var! Çiğneyince diş fırçası gibiymiş ama tek şartla
  10. Aynada ne leke ne toz kalacak! Hazır fısfıslara taş çıkartır, demlemek yetiyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.