SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ne marine ne düdüklü! Şefler sır gibi saklıyor: Eti 8 dakikada lokuma çevirin

Restoranlarda sunulan, ağızda dağılan yumuşacık etlerin sırrı, mutfak dünyasında merak konusu olabilir. Sert etleri kısa sürede lokum kıvamına getiren proteaz enzimi, bu sırrın en önemli unsurlarından biri. Bu yazıda, kuzu incik kullanılarak yapılan bir deneyi ve proteaz enziminin et üzerindeki etkisini ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bahçedeki keneleri yok etmenin formülü! Havluyu götürün, üzerinde beliriyor
  2. Tatlıyı anında kıvama getirecek! Şerbette limona rakip, tadı hayran bırakıyor
  3. Düdüklüyü elimizle bombaya çeviriyoruz! Buhar sızarsa hata, aşırısı zararlı
  4. Basit ama hayat kurtarıcı! Bulaşık süngerine tarçın serpin, sonucu görün
  5. Sosyal medyayı salladı, herkes tek tek yedi! Sarımsak sivilceyi geçirir mi?
  6. Kalanşoyu patır patır yavrulatan taktik! 4 mevsim açacak, gereken sadece poşet
  7. Göz kalemi kullanırken olmazsa olmaz! Her seferinde ucunu minicik açın
  8. Tüm bildiklerinizi unutun! Kıyır kıyır kete böyle yapılır, hafifçe bastırmak yeter
  9. Hafta sonu kaçamağı demeyin! Sızdıran bağırsak sendromu 2 günde başlayabilir
  10. Patatesi böyle kavurun, gerisi lezzet şöleni! Yumuşacık tadı parmak yedirtecek

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.