SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ne marine ne düdüklü! Şefler sır gibi saklıyor: Eti 8 dakikada lokuma çevirin

Restoranlarda sunulan, ağızda dağılan yumuşacık etlerin sırrı, mutfak dünyasında merak konusu olabilir. Sert etleri kısa sürede lokum kıvamına getiren proteaz enzimi, bu sırrın en önemli unsurlarından biri. Bu yazıda, kuzu incik kullanılarak yapılan bir deneyi ve proteaz enziminin et üzerindeki etkisini ayrıntılı bir şekilde inceliyoruz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hafta sonu kaçamağı demeyin! Sızdıran bağırsak sendromu 2 günde başlayabilir
  2. Patatesi böyle kavurun, gerisi lezzet şöleni! Yumuşacık tadı parmak yedirtecek
  3. Kırık şemsiye her derde devaymış! İşe yaramadığı yer yok, çanta bile oluyor
  4. Silikona yapışan küf 5 dakikada su gibi akacak! 2 malzemeyle duşakabin parlasın
  5. Haziranda güller coşacak! Bahçeyi cennete çevirecek harika bahçıvan taktiği
  6. Güzelliğin doğal zırhı! Zamana meydan okuyan E vitamini: Kapsülü yetiyor
  7. Kıyma için kasaba gitmeyin! Mutfak robotunda halloluyor, tek düğmeyle iş tamam
  8. Bilmeden yapıyoruz! Ağızdan nefes almak dişleri bitiriyor, küçükken büyütüyor
  9. Elma sirkesi mucizesi! Küvete 1 bardak dökün, mantar derdine veda edin
  10. Meğer bu kadar basitmiş! Ojeyi taşırmadan kolayca sürün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.