SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Önce kavur, sonra beklet! Acukayı hep yanlış yaptık, komşular tarif isteyecek

Acıka; kahvaltılık sos olarak özellikle Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz bölgelerinde sevilen, biber salçası, ceviz ve çeşitli baharatlarla yapılan bir lezzettir. Ancak püf noktasını bilmeyenler için acıka yapmak hayli zor olabilir. Özellikle de malzemelerin miktarını ayarlarken! Peki enfes acıka yapmak için dikkat edilmesi gerekenler neler?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  2. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  3. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  4. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  5. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  6. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  7. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor
  8. Tükenmez kalemler gerçekten tükenmeyecek! Kurusa da çaresi var: Kaynatın
  9. 1 fincan içen boğaz ağrısını unutuyor! Doktorların doğal reçete, antibiyotik gibi etki ediyor
  10. Bitkiden bitkiye mikrop bulaşıyor! Toprak değil siz yayıyorsunuz, dezenfekte etmek şart

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.