SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Pastanedekinden farkı yok, çikolatası daha bol! Orijinal profiterol böyle yapılır

Profiterol, tatlı severlerin vazgeçilmezlerinden biri. Dışının hafif çıtır hamuru, içinin yumuşacık vanilyalı kreması ve üstüne dökülen çikolata sosuyla her lokması adeta bir lezzet şöleni. Çoğu kişi profiterol yapımının zor olduğunu düşünüyor ama aslında birkaç püf noktasına dikkat edildiğinde oldukça kolay bir tatlı. İşte tarifi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Marketten almaya son! Camın kenarında bile yetişiyor, demeti bedava
  2. Ten kokusunu güzelleştiriyor! Parfümleri rafa kaldırmanın tam vakti: Çayını yapıp için
  3. Makineye koymayın! Sağlıklı olmak için elde yıkama yapmak şart
  4. Yazlıkların içinde manken gibi olun! Yoğurtla karıştırıp 3 gün yiyince ödem kalmıyor
  5. Karnabaharın gizli kalmış faydaları! Bir çatalı hastalıkları yok ediyor
  6. Sultanların vazgeçilmeziymiş! Üzerinize sürdüğünüzün karakteri var: Doğrusu büyülüyor
  7. Çöpe değil buzluğa atın! Bir tutam tuz tazeliğini koruyor
  8. Bir çırpıda kurumasının bedeli var! Yazın güneşe asan yandı: Rengi soluyormuş
  9. Çocuklar sözlerden çok davranışlara inanıyor! ‘İdeal baba’ nasıl olmalı?
  10. İbn-i Sina'dan gelen güzellik sırrı! Güneş lekelerini silip süpürüyor, yüzyıllık reçete

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.