SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Patatesi hep yanlış haşladık! Kaynar su şartmış, lezzet tavan yapıyor

Sebzelerin lezzetini, dokusunu ve besin değerlerini korumak için doğru pişirme yöntemlerini uygulamak büyük önem taşır. Özellikle sebzelerin hangi sıcaklıktaki suda haşlanacağı, hem tat hem de besin kaybını önleme açısından çok önemlidir. Sebzelerin su sıcaklığına göre nasıl haşlanması gerektiğini derledik.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hafta sonu kaçamağı demeyin! Sızdıran bağırsak sendromu 2 günde başlayabilir
  2. Patatesi böyle kavurun, gerisi lezzet şöleni! Yumuşacık tadı parmak yedirtecek
  3. Kırık şemsiye her derde devaymış! İşe yaramadığı yer yok, çanta bile oluyor
  4. Silikona yapışan küf 5 dakikada su gibi akacak! 2 malzemeyle duşakabin parlasın
  5. Haziranda güller coşacak! Bahçeyi cennete çevirecek harika bahçıvan taktiği
  6. Güzelliğin doğal zırhı! Zamana meydan okuyan E vitamini: Kapsülü yetiyor
  7. Kıyma için kasaba gitmeyin! Mutfak robotunda halloluyor, tek düğmeyle iş tamam
  8. Bilmeden yapıyoruz! Ağızdan nefes almak dişleri bitiriyor, küçükken büyütüyor
  9. Elma sirkesi mucizesi! Küvete 1 bardak dökün, mantar derdine veda edin
  10. Meğer bu kadar basitmiş! Ojeyi taşırmadan kolayca sürün

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.