SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Pişirme bitince kapağı açık bırakan da var, kapatan da! Fırından gelen ses işi çözüyor

Yemekleri pişirmek için sıklıkla kullanılan fırın, nefis yiyecekler tüketmemizi sağlar. Bazı yemekleri doğru ve eşit ısıda pişirmek için fırına ihtiyaç duyarız. Ancak pişirme işlemi bittikten sonra bazı kişiler fırın kapağını açık bırakır, kimisi ise direkt kapatır. Peki, hangi işlem daha doğru?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Buzdolabının alt tarafında saklamayın! Her rafı güvenli değil, artan yemeklere dikkat
  2. El açması börekleri solladı! Pirinç yufkasını 30 saniye bekletip sarın: Gluten yok
  3. Yapraktaki beneğin rengi sorunu söylüyor! Bitkilerin olduğu odayı havalandırın
  4. Panjurdaki tüm kir su gibi akacak! Eski çoraplarla tertemiz, ulaşılmayan yer kalmayacak
  5. Ne solucan kalıyor ne salyangoz! Kahveyle karıştırınca tuzağa düşürüyor, muhteşem taktik
  6. Hamur işi en iyi yoğurt suyuyla oluyor! Lavaboya dökmeyin, lezzeti şahlandırıyor
  7. Ter kokusuna aktar formülü! Sürdüğünüz yer gram komuyor, roll-ona tek rakip
  8. En leziz turşular bu tariften çıkıyor! Biberleri delmek yeter, domatesle şölene dönüyor
  9. Sararan klozetin hakkından gelen formül! Çamaşır suyundan etkili, 1 kaşığı mucize
  10. Bahçede daha iyi ikili yok! Yan yana ekince anında büyüyor, mahsül katlanacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.