Ramazan ayını sağlıklı ve zinde geçirmenin formülü: Ton balığı
Ton balığı, ramazan ayında da sağlıklı beslenmenin formülü oluyor. Yeme-içme alışkanlığı ve saatlerinin değiştiği ramazan dönemini doğru beslenme tarzıyla sağlıklı geçirmek mümkün. Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit, ramazan ayını zinde ve mutlu geçirmenin formülünü açıklıyor.
23.04.2021 - 13:46
|
Son Güncellenme: 24.04.2021 - 09:54
Ramazan dönemi boyunca sağlıklı beslenirken, koronavirüs salgınına karşı bağışıklığı kuvvetlendirmek büyük önem taşıyor. Değişen yemek saatleri ve uzun süreli açlıktan sonra doğru besinleri tüketerek, hem kontrol dışı kilo alımına hem de oluşabilecek sindirim bozukluklarına engel olunabilir.
İlginizi Çekebilecek Haberler
Çekirdeklerini çöpe atan bin pişman! Kaynatınca böbreğe, kavurunca bağırsağa şifa oluyor
Küflenmiş peynir için 2 cm kuralı! Kıvamı yumuşaksa ağzınıza bile sürmeyin, zehirliyor
Etrafı karınca basıyorsa bu yöntem bir harika! Hemen kaçışıyorlar, izleri silmek yetiyormuş
Mutfakta, cilt bakımında, evin her yerinde! 1 kavanozu 15 işi çözüyor, mucize küpüymüş
Egzamanın imdadına koşan vitamin! Cildi neme boğuyor, kuruluk tarihe karışıyor
Topuk çatlaklarını anında onaran güç, her evde var! Limonla 2 kat fazla yumuşatıyor
Hormon üretimi bozukluklarına neden oluyor! ‘Egzersiz, demans ve Alzheimer riskini de düşürüyor’
Gelip gelip giden tatlı krizine elveda! Tarçın kabuğu, karanfil bu işin doğal reçetesi
Aileler akademik başarıyı iyi bir kariyer olarak görüyor! ‘Mutluluk varılmak istenen son nokta’
Uzmanlar uyardı! ‘Evi evcil hayvanlarla doldurmak da bir hastalık’