Restoranların et çözdürme sırrı! 5 dakikada hazır: Su-tuz-sirkeyle işlem tamam
Dondurulmuş eti çözmek, yemek hazırlığı sırasında sıkça karşılaşılan bir zorluk olabilir. Etin çözülmesi saatler alabilir ve bu durum, özellikle hızlı bir öğle veya akşam yemeği hazırlığı gerektiğinde stres yaratabilir. Ancak, restoran şeflerinin de kullandığı ve oldukça etkili bir yöntem mevcut. İşte detaylar.Buzdolabında sakladığınız etleri kullanarak bir yemek hazırlamak istediğinizde, erken davranmak gerekiyor. Gün içerisinde etin çözülmesini bekleyip yemek pişirme aşamasına geçiyoruz. Ancak bu aşamalar genellikle zaman kaybı ve stres yaratabiliyor. Dondurduğunuz eti 5 dakika içerisinde çözdürmek için bu çözümü uygulayın.