SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Salgın döneminde en çok ev yemekleri tüketin!

Koronavirüs salgını döneminde yaşam alışkanlıklarımız değişti. Evde geçirilen vakit arttı. Buna karşılık hareketsiz kalan pek çok kişinin beslenme alışkanlığı bozulurken toplumda obezite arttı. Diyetisyen Derya Zünbülcan, koronavirüs sürecinde kilo kontrolünü sağlamak için tencere yemeği pişirilmesini önerdi. Zünbülcan, Tüketilen paket ürün miktarı azaltılmalı. Kızartmalar sınırlı tutulmalı. Daha çok lif, vitamin ve mineral açısından zengin zeytinyağlı yemekler beslenme programına dahil edilmeli" dedi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu yiyecekler ruh halini bozuyor! Mutfakta yapılacak değişiklikler yeterli
  2. Bunları yerseniz çinko boşa gidiyor! Sağlıklı olsa da emilimi azaltıyor
  3. Boyunda görülen her kitle kanser habercisi olmasa da tedbirli olunmalı!
  4. Bakırda oksitlenmeye son! Bozuldu zannedip çöpe atmayın, yöntemi var
  5. Önemli olan miktar değil içerik! Yemekten sonra açlık hissiyle nasıl başa çıkılır
  6. Kavur, parçala ve karıştır! 3 malzemeyle kendi fıstık ezmeni kendin yap
  7. Harvard’lı bilim insanı uyarıyor! Beyniniz için asla yapmamanız gereken 6 şey
  8. Tek belirtisi ‘öksürük’ olabiliyor! Astım ataklarına karşı 10 bahar önerisi
  9. Gören 20 yaşında sanıyor, gerçek yaşı 50! 1,5 ayda inanılmaz değişim, işte sırrı
  10. Hayat kurtaran tüyo! Aşırı gerilim büyük sıkıntı, bu fişi uzatma kablosuna takmayın

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.