SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Son kullanma tarihi geçse de kullanın! 3 faktöre dikkat: Eritip 10 dakika bekletin

Hamurun kabarmasına yardımcı olan ve kabarık, lezzetli ekmekleri ve hamur işlerini yaratan sihirli dokunuşu sağlayan maya, fırıncılıkta önemlidir. İster deneyimli bir fırıncı ister mutfakta acemi olun, mayanın nasıl doğru bir şekilde saklanacağını anlamak, gücünü korumak ve başarılı pişirme sonuçları elde etmek öğrenmeniz gereken ilk detay olmalı. Haberimizde, yaş mayayı saklamak için en iyi yolları anlattık.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hastalıktan korunuyor, sağlıkla büyüyorlar! Bebeğin bağışıklığını güçlendiren 4 öneri
  2. 1 kaşık tozu bile aloe verayı coşturuyor! Patır patır yavrulayacak, fırına atın
  3. Poğaçaya süt mü yoksa su mu katmalıyım? Yumuşacık oluyor, puf puf kabaran tarif
  4. Nar ekşisini artık marketten almayacaksınız! En ekşisini seçin, salataların yıldızı
  5. Sürerken dikkat, fazlasına gerek yok! Yüz için 1 tatlı kaşığı yetiyormuş
  6. 18 ayda mucize değişim! 41 yaşında 43 kilo verdi: 'Haftada 4 kez bunu yaptım'
  7. Tıkanan duş başlığı şelale gibi akacak! Torbayla tesisatçı taktiği, suyu da temizliyor
  8. Tükenmez kalemler gerçekten tükenmeyecek! Kurusa da çaresi var: Kaynatın
  9. 1 fincan içen boğaz ağrısını unutuyor! Doktorların doğal reçete, antibiyotik gibi etki ediyor
  10. Bitkiden bitkiye mikrop bulaşıyor! Toprak değil siz yayıyorsunuz, dezenfekte etmek şart

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.