SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tuz neden bozulur? Saf tuz 5 yıla, Himalaya 3 yıla kadar dayanıyormuş

Tuz bozulması muhtemel olan en son ürün gibi düşünülebilir. Ne de olsa yüzyıllardır bazı ürünleri salamura etmek veya etleri tuzlayarak gıdaların korunmasına yardımcı olmak için kullanılmıştır. Peki tuz gerçekten bu kadar güçlü mü? İşte tuzun nasıl bozulabileceği ve bir sonraki tarifiniz için onu en iyi durumda tutmak için nasıl saklamanız gerektiğiyle ilgili bilgiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Et tüketirken üzerine limon sıkın! Kurban Bayramı’nı sağlıklı geçirmenin 8 yolu
  2. Yulafla cildinizi 10 yaş gençleştirin! Yağı vantuz gibi emiyor, en derine işliyor
  3. Nemli hava kabusunuz olmasın! Yaz sıcakları için sivilce karşıtı ipuçları
  4. Kahvaltıda bunları sakın yemeyin! En önemli öğünü yakıp yıkıyor, kanser riski var
  5. Bağ, bahçe, tarlada keneden nasıl korunuruz? Aslında çok basit bir yolu var
  6. Bu yöntem makyajı anında silip süpürüyor! Kimyasallar rafa, organikler ortaya
  7. Başka bir çiçek önüne geçince büyümüyormuş! Ortanca taktiği coşturacak
  8. Kurban eti daha lezzetli ve yumuşacık oluyor! Vakumlayanlar için rahatlatan tavsiye
  9. Asla bir araya gelmemesi gereken 2 burç! Yıldızları barışmıyor, ortam gerildikçe geriliyor
  10. Çay deyip geçmeyin, bir poşeti merhem gibi! Güneş yanıklarını hızla iyileştiriyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.