SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Tuz neden bozulur? Saf tuz 5 yıla, Himalaya 3 yıla kadar dayanıyormuş

Tuz bozulması muhtemel olan en son ürün gibi düşünülebilir. Ne de olsa yüzyıllardır bazı ürünleri salamura etmek veya etleri tuzlayarak gıdaların korunmasına yardımcı olmak için kullanılmıştır. Peki tuz gerçekten bu kadar güçlü mü? İşte tuzun nasıl bozulabileceği ve bir sonraki tarifiniz için onu en iyi durumda tutmak için nasıl saklamanız gerektiğiyle ilgili bilgiler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Hapşırma ve öksürmeyle bulaşıyor! Tedavisine hemen başlamak kritik önem taşıyor
  2. İğdeyi 4 farklı tarifle yiyin! 4 gün beklemek yeter, 1 tatlı kaşığı güç veriyor
  3. Buzdolabının alt tarafında saklamayın! Her rafı güvenli değil, artan yemeklere dikkat
  4. El açması börekleri solladı! Pirinç yufkasını 30 saniye bekletip sarın: Gluten yok
  5. Yapraktaki beneğin rengi sorunu söylüyor! Bitkilerin olduğu odayı havalandırın
  6. Panjurdaki tüm kir su gibi akacak! Eski çoraplarla tertemiz, ulaşılmayan yer kalmayacak
  7. Ne solucan kalıyor ne salyangoz! Kahveyle karıştırınca tuzağa düşürüyor, muhteşem taktik
  8. Hamur işi en iyi yoğurt suyuyla oluyor! Lavaboya dökmeyin, lezzeti şahlandırıyor
  9. Ter kokusuna aktar formülü! Sürdüğünüz yer gram komuyor, roll-ona tek rakip
  10. En leziz turşular bu tariften çıkıyor! Biberleri delmek yeter, domatesle şölene dönüyor

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.