SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yemekleri tuz yerine baharatlarla tatlandırın

Ülkemizde yemek lezzeti dendiğinde akıllara önce tuz kullanımı geliyor. Tuz sağlık için gerekli bir mineral olsa da tüketim oranı sağlık açısından büyük önem taşıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Buket Yavuz Koçoğlu, 11-17 Mart Dünya Tuza Dikkat Haftası dolayısıyla tuz kullanımı hakkında uyarılarda bulunuyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Ünlü pastaneler de aynı yöntemi kullanıyor! Bayatlamayan kek işte böyle yapılır
  2. Tam da mevsimi, bu grip çok başka! Mideyi vuruyor, günlerce süründüren hastalık
  3. Cildi en az 3 ton beyazlatan taktik! Yapması çok kolaymış, sırrı ifşa oldu
  4. Kapatıcıyı yanlış kullanmayın! Böyle görünüyorsa sebebi bakın neymiş
  5. 1 damlasıyla yağ bezelerine kökten çözüm! Tahriş etmeden balon gibi söndürüyor
  6. Son yıllarda hızla yaygınlaşıyor! Bu hatalar damarlarımızı tıkıyor
  7. Kağıt havlular temizliğe engel oluyor! Bütün kimyasalları karıştırmak çözüm değil
  8. Hiç tuz yemezsek ne olur? Eksikliği de böyle zararlıymış, herkesin ihtiyacı var
  9. Ekmek mi yoksa şeker mi? Osman Müftüoğlu en tehlikelisini açıkladı: 'İnsülin düşmanı'
  10. Padişahlar seferde yanında taşırdı! Canan Karatay: Karaciğeri ayna gibi tertemiz yapıyor

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.