Voleybol Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe ve 'Rus Barbie' itirafı

Arina Fedorovtseva'dan Fenerbahçe ve 'Rus Barbie' itirafı

02.08.2022 - 09:14 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımının gözde Rus smaçörü Arina Fedorovtseva verdiği bir röportajda çarpıcı açıklamalara imza attı.

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

Fenerbahçe Opet'in geçtiğimiz sezon Rus ekibi Dinamo Kazan'dan transfer ettiği başarılı smaçör Arina Fedorovtseva, Rusya'da katıldığı bir programda Fenerbahçe ve kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalara attı. SArı lacivertli takıma geldiği günden taraftarın sevgisini kazanan Rus smaçör performansıyla da dikkatleri üzerine topladı.

Haberin Devamı

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

2021 YILININ EN İYİ 12 KADIN VOLEYBOLCUSU ARASINDA
Temsilcimiz Fenerbahçe Opet'in Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda üçüncü olarak büyük başarıyla atan sarı lacivertlilerde Arina dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının başarılı smaçörü Arina Fedorovtseva, FIVB'nin "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesinde 8. sırada yer aldı. "2021 yılının en iyi 12 kadın voleybolcusu" listesine Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının Kaptanı Eda Erdem Dündar da listede yer almıştı.

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

17 YAŞINDA 'RÜYA TAKIM'DA
Turnuva zamanı 17 yaşında olan başarılı smaçör Federovtseva turnuvanın sonunda belirlenen ve turnuvanın en iyilerinden oluşan Rüya Takımı'nın smaçörleri arasında yer almayı başarmıştı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda büyük umutlar beklenen Rus smaçör Arina Fedorovtseva, bireysel çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Rusya'nın devlet kanalı MatchTV'ye konuk olan Rus smaçör Arina, Fenerbahçe ve kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı. İşte Arina'nın yaptığı açıklamalardan satır başları;

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

AYRILIK SÜRECİ
Fenerbahçe Opet'e transfer hakkında açıklamalarda bulunan 18 yaşında star; 'Rusya'dan ayrılma kararımı çok hızlı bir şekilde aldım. Ailemle konuştum, bunun kariyerim ve gelişimim adına iyi bir adım olacağını anladım. Hiç korkmadım, Kazan'a gittiğimde ailemden üç yıl ayrı kalmıştım.' dedi.

'SAKİNCE KARŞILIYORUM'
Performansı ve hedeflerini anlatan Arina; 'Henüz parladığımı söyleyemem. Çok büyük hedeflerim var. Bu sadece uzun yolculuğumun başlangıcıdır. Şu anda sahip olduklarım, elde etmek istediklerimin yanında hiçbir şey. Popülerliğimi sakince karşılıyorum. Daha fazla çalışmak ve seviyemi daha yükseltmek için çalışıyorum.' açıklamarıyla devam etti.

 

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

'FENERBAHÇE'Yİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYORUM'
Fenerbahçe Opet'teki performansı ve takım verilen görevleri hakkında da açıklamalarda bulunan Rus smaçör şunları söyledi; 'Takımdaki varlığım benim için bir dönüm noktası oldu. Kulübüm bu şansı bana verdiği çok mutluyum. Yöneticiler bana çok iyi yaklaştı ve beni rahatlattı. Fenerbahçe'yi gerçekten çok seviyorum. Ama hiçbir şeyi tahmin edemiyorum, her şey çok çabuk değişebiliyor.'

Haberin Devamı

Arina Fedorovtsevadan Fenerbahçe ve Rus Barbie itirafı

'NEDEN TÜRKİYE'YE GİTTİĞİMİ UNUTMUYORUM'
Türkiye'ye neden geldiğini ve taraftarın ilgisinden övgüyle bahseden yıldız sporcu;'Fotoğraf çektirmeyi nadiren reddediyorum. Türkiye'ye gittiğim için çok mutluyum. Ama neden Türkiye'ye gittiğimi de unutmuyorum. Türkiye Ligi, gelişmeme ve oyundaki seviyemi yükseltmeme yardımcı oluyor.' dedi.

RUS BARBIE SORUSUNA YANIT
Voleybol severlerin Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arina Fedorevtseva'ya taktıkları 'Rus Barbie' lakabıyla ilgili 'Bunu sevdin mi?' soruna Rus smaçör; 'Evet! Alıştım artık neden sevmeeyeyim' yanıtını verdi.

Haberin Devamı