İlknur Taş

İlknur Taş

ilknur.tas@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

‘Ağır Romantik’ filminde rol alan Tuvana Türkay ile Onur Tuna arasındaki gerginlik, gala gecesi patlak verdi. Kendisine uzatılan mikrofonlara, “Çekimlerde çok eğlendik” diyen Tuna’nın hemen ardından Türkay, “Bu filmi çekerken çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim” diyerek, kahkahayı patlatınca, yapımı da patlatmış oldu.
Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler sonrası Türkay, şaka amaçlı bu sözleri söylediğini açıklasa da Tuna’nın fanları boş durmadı ve Türkay’ı eleştiri yağmuruna tuttu.
Bu olayın ardından iki oyuncu birbirini Instagram’da takip etmeyi bıraktı. Ve tüm bunlar film daha vizyona bile giremeden oldu.
Türkay haksız değil aslında, “Çekerken çok eğlendik” filmle ilgili söyleyecek sözü olmayan oyuncu klişesi... Hani albümü çıktığında “O benim çocuğum” diyen şarkıcı gibi... Film eğlenceli de olsa onu çekmek, ciddi bir iştir. Gece-gündüz, sıcak soğuk demeden harıl harıl çalışır oyuncular... Muhakkak sette yaşananların eğlenceli tarafları da vardır ama ‘Eğlendik’ kelimesi yapılan işi basitleştiriyor.
Peki Türkay’ın kameralar önünde bu sözleri sarf etmesi ne kadar doğru? Bunu bire bir yapılan röportajda söyleyebilirsin ama gala gecesinde değil. Rol arkadaşını herkesin gözü önünde rencide etmek pek hoş olmadı. Evet, sonunda biri ‘Kral çıplak’ dedi ama o da yerini ve zamanını doğru kestiremedi.

Haberin Devamı

AHMET KURAL İLE GÜLBEN ERGEN’İN FARKI

Ahmet Kural, son birkaç yıldır işinden çok özel hayatıyla gündem olan bir isim. Hele ki Sıla’yla yaşadıkları... Önce aşkı sonra ayrılığı, şiddeti, mahkemesi ve açıklamalarıyla aylarca konuşuldu. Kural’ın Ahmet Kural, son birkaç yıldır işinden çok özel hayatıyla gündem olan bir isim. Hele ki Sıla’yla yaşadıkları... Önce aşkı sonra ayrılığı, şiddeti, mahkemesi ve açıklamalarıyla aylarca konuşuldu. Kural’ın adı şimdi de bir kişinin yaralandığı trafik kazasıyla haberlerde... Oyuncunun, alkollü  araç kullandığı iddia edildi. Sevenleri, özel hayatında yaşadığı çalkantılar nedeniyle Kural’ın hanesine eksi puan yazarken, onu bir de gişeyle cezalandırdı. ‘Düğün Dernek’ 6 milyon 980 bin 70, ‘Ailecek Şaşkınız’ 4 milyon 34 bin 858 kişi tarafından izlenirken, son filmi ‘Baba Parası’nın 1 milyon 855 bin 710 seyircide kalması bunun en büyük kanıtı. Diyeceğim o ki, ‘Türk milleti unutur’, ‘Gelir geçer’ ve ‘Yarın hiçbiri hatırlanmaz’ diyenler yanılıyor. Bu ülkede o kural bir tek “Unutmayın ki bana bir şey olmaz” diyen Gülben Ergen için geçerli.