Cadde 13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor!

13'üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor!

05.07.2023 - 12:01 | Son Güncellenme:

Sık sık yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ve daha önce Türkiye'de de birçok kez ameliyat olan model Katie Price'ın annesi Amy Price, kızının son haliyle ilgili konuştu. 13 kez göğüs estetiği yaptıran ünlü ismin annesi, Katie'nin durumuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

13üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor

Derleyen: Buse Bulat / Milliyet.com.tr
İngiliz model Katie Price (45), bu yılın başlarında 'Britanya'nın en büyük göğüslerine' sahip olmak için bıçak altına yattı ve bu onun toplamda 13'üncü göğüs estetiği oldu. Ünlü ismin annesi Amy Price, kızının estetik yaptırma sevdasından duyduğu endişeyi dile getirerek; Katie'nin ameliyat randevularını gizlice iptal ettiğini itiraf etti.

Haberin Devamı

"ERKEN YAŞTA BAŞLADI"

This Morning'in geçtiğimiz dün yayınlanan bölümünde konuşan Amy, kızının estetik ameliyat sevgisi hakkında; "Sürekli estetik yaptırma isteği mutsuzluktan kaynaklanıyordu. Bu Katie için erken yaşta başladı, sahilde bir fotoğraf çekimi yapıyordu ve birisi ona 'Göğüslerin yok, nasıl üçüncü sayfa modeli olabilirsin?" dedi" ifadelerini kullandı.

13üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor

"Kızımın ameliyat olmasını istemiyordum" diyen Price, "Bu yüzden onun birkaç ameliyat randevusunu iptal ettim. Bunu fark ettikten sonra bana bir daha ne zaman ameliyat olacağını söylemedi" şeklinde konuştu ve ekledi:

Katie'nin yaşadığı şeyin Vücut Dismorfik Bozukluğu olduğunu ve dövme yaptırmasının da bu hastalıktan kaynaklandığını düşünüyorum. Bana sorarsanız bunca ameliyattan sonra göğüsleri gülünç görünüyor.

13üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor

"FRANKENSTEIN'IN GELİNİ GİBİ GÖRÜNECEK"

Amy Price, kızına bıçak altına yatmaktan vazgeçmesi için yalvardığını da belirterek; "Sonunda 'Frankenstein'ın Gelini' gibi görüneceğinden korkuyorum" dedi.

Haberin Devamı

Yakında yayınlanacak olan otobiyografisi 'The Last Word'de de kızından bahseden Price, Katie'nin 'erkekleri cezbetmek için' görünüşünü değiştirmediğini, ancak ilişkilerinde kriz yaşadığında bıçak altına yatma alışkanlığı olduğunu belirtti:

Çoğu insan kötü bir gün geçirdiğinde ya da kendini biraz kötü hissettiğinde tırnaklarının rengini değiştirir veya saçlarını boyar ama Katie vücudunun şeklini değiştiriyor. Yıllar geçtikçe hepimiz bunu Kate'in kişiliğinin bir parçası olarak kabul etmeye başladık. Onu bu kadar çok estetik yaptırmaması konusunda uyarıyorum ancak bana 'boşa nefes tüketmememi' söylüyor.

13üncü kez bıçak altına yatan ünlü modelin annesi konuştu: Göğüsleri gülünç görünüyor

"GÖĞÜSLERİMİN SAHTE GÖRÜNMESİNİ İSTİYORUM"

Öte yandan Katie Price, OK! dergisine konuşarak; "Göğüslerimi seviyorum. Gerçekten çok çabuk iyileşti ve hiç acımadı. Bu muhtemelen yardımcı olmuyor, çünkü çabuk iyileştiğim rahatsız olmuyorum ve daha fazla ameliyat yaptırıyorum. Büyük göğüslere ve küçük bir vücuda sahip olmayı seviyorum, bu görünüm her zaman hoşuma gitmiştir. Eğer bir göğüs estetiği yaptırıyorsam onların sahte görünmesini istiyorum, doğal görünmelerini istemiyorum. Doğal görünümü sevmiyorum. Ben sadece o eski tarz Amerikan Playboy pin-up görünümünü seviyorum" açıklamasında bulunmuştu.