Cadde '2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'

'2023'te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım!'

21.12.2023 - 15:52 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Gizemli Mesaj' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Çiğdem Batur, geçtiğimiz gün Etiler'de bir etkinliğe katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Batur, 2023 yılında çok darbe aldığını söyleyerek; "2024'te mükafatlarını alacağım inşallah" dedi.

2023te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım

'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Aşk Yolunda' ve 'Bizim Hikaye' gibi yapımlarda yer alan 41 yaşındaki oyuncu Çiğdem Batur, önceki gün Etiler'deki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, 2023 yılında çok darbe yediğini söyleyerek şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Çok zor bir yıl oldu. Ülkemiz için de böyle, dünya için de böyle benim için de böyle. Her anlamda sınandığım, özellikle manevi anlamda çok sınandığım bir yıl oldu. Kendi adıma çok sınavlar verdim. 2024'te mükafatlarını alacağım inşallah. Çünkü çok sabrettim. 'Ya bu da mı geldi başıma' dediğim bir çok olay yaşadım. Sizinle paylaşamam çünkü ben kendimle bile paylaşmıyorum.

2023te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım

"SEKTÖR GÜVENİLECEK BİR ORTAM DEĞİL"

Muhabirlerin, "Dost dediğiniz ve sırlarınızı anlatabildiğiniz insanlar var mı?" sorusuna ise Batur, "Sektör gerçekten güvenilecek bir ortam değil. Dost diyebileceğiniz çok insan yok" cevabını verdi.

2023te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım

"Ben en çok Nur Fettahoğlu ve Merve Özbey ile can ciğerimdir" şeklinde konuşan güzel oyuncu; "Kardeşimdir onlar benim. Her derdimi anlatırım ve onlarda kalır. Onlar da bana öyledir. Bizim hayatlarımız çok paralel gider onlar ile. Arkadaşlıktan ve dostluktan öte bu iki insan ile ilişkim" diyerek iki isme olan güvenini dile getirdi.

2023te bu da mı geldi başıma dediğim birçok olay yaşadım

"HERKESE BİR ŞEY ANLATMAMAM GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM"

Daha önce anlattığı bir sırrını lise yıllarında başkalarından duyduğunu da dile getiren Çiğdem Batur, "Üniversite ve lise döneminde sanırım bu tarz şeyler çok yaşadım. Karşımdaki insanları o yüzden özellikle seçiyorum. Ya da çok sevdiklerimi... O zamanlarda öğrendim herkese bir şey anlatmamam gerektiğini" dedi.