Cadde 22 kilo veren Deniz Seki'nin 'koşu bandı' şartı!

22 kilo veren Deniz Seki'nin 'koşu bandı' şartı!

25.12.2020 - 09:34 | Son Güncellenme:

Deniz Seki, 2.5 ayda 22 kilo vererek 36 beden oldu. Şeyda Coşkun’la Instagram canlı yayınında buluşan şarkıcı zayıflama sürecini anlatırken, “Konserlerde kulise koşu bandı istiyorum” dedi.

22 kilo veren Deniz Sekinin koşu bandı şartı

Deniz Seki, Instagram canlı yayınında Şeyda Coşkun’la zayıflama hikâyesini anlattı. “Anneciğimin rahatsızlığı, hayatın getirdiği ağırlıklar omuzlarımda yük yaptı ve kilo aldım” diyen Seki, Coşkun’un hazırladığı program sayesinde 2,5 ayda 22 kilo verdi.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı, “Kilo verirken Şeyda günde 50-75 dakika yürütüyor. Başka spora izin vermiyor. Sokakta yürüyemezsem koşu bandımda yürüyorum. Gittiğim konserlerde de kulise koşu bandı istiyorum” dedi.

Seki’nin 40’ıncı günden sonra zımba gibi bir vücuda sahip olduğunu söyleyen Şeyda Coşkun, "Kadının bacakları için photoshop diyorlar. Bacakları cidden ince. Bir karın vardı, o da gitti" ifadelerini kullandı.

"AĞRI KESİCİ BİLE İÇMİYORUM"
Doğru beslenme ve spor ile ideal kilosuna kavuştuğunu dile getiren Deniz Seki, "Kesinlikle artık kilo almak yok. Kiloyu hiç yemek yemeyerek vermedim. Doğru yiyerek kilo verebileceğimi öğrendim” dedi.

Günde 4 litre su içen ve evde yoğurdunu bile kendisi yaptığını söyleyen şarkıcı, "Antidepresan kullanıyordum. Uyuyamıyordum, uyku hapı alıyordum. Şimdi başım ağrıdığında bile ilaç almıyorum. Kendi kendimi yönetmeyi öğrendim" şeklinde konuştu.

Yazarlar