Cadde 25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar!

25'inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar!

22.12.2022 - 13:54 | Son Güncellenme:

Usta oyuncu ve eşi, birlikteliklerinde 25 yılı geride bıraktı. Geçtiğimiz günlerde dede olmanın mutluluğunu yaşayan 'Çocuklar Duymasın'ın Tuna'sı, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim, gönderisine yazdığı notla adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

25inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar

Son olarak 'Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Tuna karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Volkan Severcan, geçtiğimiz aylarda Armağan Çağlayan’ın sunduğu 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk olmuştu.

Haberin Devamı

25inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar

1989 yılında “Evita” müzikalinde yer alan Volkan Severcan, o yıllardaki anısını anlatmıştı. "Size ilginç bir anımı anlatmak istiyorum" diye söze başlayan Severcan, şöyle devam etmişti:

'Evita' Müzikali sergilendi fakat bizim paramız ödenmedi. Önder Ağabey'e gittik, 'paramızı alamıyoruz' dedik. Önder Ağabey de 'çıkmayın' dedi. Dışarıda 5 bin kişi bizi izlemek için bekliyordu. Ekibe geldim söyledim, Önder Ağabey böyle söyledi diye. Sonra Önder Bali girdi içeriye, "Çocuklar çıkıyorsunuz" dedi. Biz o gece çaldık. Allah rahmet eylesin, benim ev arkadaşımdı Uzay Heparı. O sinirlenip "Önder Ağabey, gel benim eve senin için müzik yapayım" diyerek oradan çekip gitti. Oyun bitti, ben notaları topladım. ‘Evita’nın başındaki Cihan Ünal’ın odasına gidip ‘Orkestra olarak işi bıraktık’ diyerek notalarımı verdim. Cihan Ünal da bana bir çaktı, yere uçtum. Bana vurunca herkes birbirine girdi. Olay meydan muharebesine döndü. 1989 yılından sonra sadece oyunculuk yapmaya başladım. Müzik aletlerimi evde bıraktım. Cihan Ünal’ı çok severim. O yumruk beni kendime getirdi.

"BENİ ŞEHİR TİYATROSU'NDAN KOVAN ODUR"

Volkan Severcan, Gencay Gürün’ün de mesleki anlamda çok önemli anlar yaşamasını sağladığını söyleyerek; “Gencay Hanım ile ara sıra görüşüyoruz. Kendisi Alzheimer hastası. Aşığım onun yaptığı işlere. Beni, Şehir Tiyatrosu’ndan kovan odur. Tiyatro İstanbul’a da alan o. Onun zekâsına, bilgisine, görgüsüne hayranım" diye konuşmuştu.

25inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar

DEDE OLDU

Oyuncu Volkan Severcan'ın kızı Melis Severcan, 2021'in Nisan ayında uzun zamandır birlikteliğini sürdürdüğü iş insanı Canset Yavuz ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çift, 11 Aralık'ta ilk çocuklarına kavuşmuştu.

Haberin Devamı

İlk kez dede olma sevincini yaşayan Volkan Severcen, hastane odasında ailesiyle çekilen bu fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

Çok şükür Masal’ımız dünyaya geldi. Bugünden itibaren 'dede' unvanımı dört bir yana duyururum. Hoş geldin Masal’ım... Canım Kızım Melis'im, canım oğlum Canset’im yepyeni bir sayfa artık hayatınızda... Anne ve baba olmak bana göre erişilebilecek en kutsal mertebelerden biri. Allah, mutluluklarını daim etsin, Masal’ımı kem gözlerden korusun, şans, bereket, huzur ve mutluluk versin.

25inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar

"HAYATIMIN EN GÜZEL HEDİYESİ İLE TAÇLANDI"

Tüm bunların ardından 56 yaşındaki Volkan Severcan, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından 1997 yılında dünyaevine girdiği eşi Müge Severcan ile evlilik yıl dönümlerini kutladı.

25inci evlilik yıl dönümlerini kutladılar

Eşiyle paylaştığı karelerine duygusal bir not yazan ünlü isim, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Bugün 22 Aralık 2022... 25'inci Evlilik Yıldönümümüz. Hayatımın en güzel hediyesi ile taçlandı çeyrek asırlık birlikteliğimiz. Canım karım Müge'm, bana birtanem Melis’imi verdi; Melisim ve Cansetim’de bana 25 yılın en güzel hediyesini, torunum Masal’ımı... Allah'ım sana şükürler olsun. Ailemi nazarlardan, kem gözlerden koru. Karşılarına hep iyileri çıkar. Nice 25 yıllara...