Cadde Acun Ilıcalı kızına araba aldı! Aldığı yanıt karşısında duygulandı

Acun Ilıcalı kızına araba aldı! Aldığı yanıt karşısında duygulandı

21.06.2023 - 12:15 | Son Güncellenme:

Son günlerde yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasıyla gündemde olan Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla'ya son model bir araba hediye etti. Kızıyla İstanbul trafiğine çıkan ünlü televizyoncu, Leyla'nın direksiyon başında videosunu sosyal medyada yayınladı. Acun Ilıcalı'nın, kızına yönelttiği soruya aldığı cevap dikkat çekti.

Kızlarına olan bağlılığı ile bilinen ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Ilıcalı'ya lüks bir araba hediye etti.

Haberin Devamı

ARABA HEDİYE ETTİ

Banu Başbuğ ile evliliğinden 1, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2, Şeyma Subaşı ile evliliğinden de 1 kızı bulunan Ilıcalı, 19 yaşındaki Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba aldı.

Acun Ilıcalı kızına araba aldı Aldığı yanıt karşısında duygulandı

"SEN YANIMDA OLUNCA DEĞİL"

Ilıcalı, kızıyla birlikte dün İstanbul trafiğine çıktı. O anları 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ilıcalı, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sordu. O esnada araç kullana Leyla Ilıcalı'nın "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı.

Acun Ilıcalı kızına araba aldı Aldığı yanıt karşısında duygulandı

"ÖZEL HAYATIM ÜÇ SEZONLUK PEMBE DİZİ OLABİLİR"

Öte yandan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıllarda DailyMail'e verdiği röportajda, iş hayatından özel hayatına kadar merak edilen her soruya yanıt vermişti. Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan TV8 kanalının sahibi, özel hayatına dair ilk kez bu kadar açık konuşmuştu. "Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir" diyen Ilıcalı, "Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye'de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı kızına araba aldı Aldığı yanıt karşısında duygulandı

Haberin Devamı

"24 YAŞINDA İFLAS ETTİM"

Acun Ilıcalı, açıklamasının devamında şunları söylemişti:

20 yaşında evlendim, 21 yaşında baba oldum, 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.