Cadde Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Adı Sevgi dizisi çekimleri nerede yapılıyor?

Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Adı Sevgi dizisi çekimleri nerede yapılıyor?

01.05.2022 - 19:02 | Son Güncellenme:

Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. ATV ekranında yayımlanan ve Paar akşamları ekrana gelen Adı Sevgi dizisi bu akşam 8. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Peki Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor. Dizinin çekimleri hangi ilde yapılıyor?

Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Adı Sevgi dizisi çekimleri nerede yapılıyor

Adı Sevgi dizisi bu akşam 8. yeni bölüm ile ekrana gelecek. Pazar akşamları ekrana gelen Adı Sevgi dizisinin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Mert Doğan, Asya Kasap gibi isimler yer alıyor. İşte Adı Sevgi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...

Haberin Devamı

ADI SEVGİ DİZİSİ KONUSU

Mesleğine tutkuyla bağlı genç lise öğretmeni Elif Türkkan'ın Sarpça'ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir dönüm noktası olur. Elif burada hayatının baharındaki Zeynep'in çaresizliğiyle tanışınca ona kol kanat gerer. Böylece Zeynep'in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ve Sarpça'nın üzerine kâbus gibi çökmüş olan bu aileyle tek başına bir savaşa girişir. Elif zamanla kendisi dışında bir kişinin daha ilçenin makus talihini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara'yla karşılaşması Elif için kafa karıştırıcı olur.

Ancak Elif için her şeyden önce gelen bir şey vardır. Öğrencileri için verdiği aralıksız mücadele sayesinde Zeynep'le başlayıp, Esma, Doğukan, Arda, Cem, Gülendam, Fidan ve daha pek çoklarının geleceğe umutla bakmasını sağlayacaktır. Adı Sevgi, öğrencileri için her şeyi göze alabilecek genç bir kadının, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerde, ailelerde ve bütün ilçede yarattığı değişimi anlatır.

Haberin Devamı

ADI SEVGİ DİZİSİ OYUNCULARI

Yunus Emre Yıldırımer (Emir Baykara), Gizem Güneş (Elif Türkkan), Fatih Al (Ekrem Baykara), Nihan Büyükağaç (Macide Baykara), Mehtap Bayri (Şükran), Okday Korunan (Zahit), Hande Kaptan (Özlem), Asya Kasap (Zeynep Aydan), Mert Doğan (Volkan Baykara), Serpil Gül (Kerime Aydan), İlker Sami Kılıç (Doğukan Gündüz), Asena Keskinci (Gülendam Aydan), Esat Polat Güler (Mehmet Aydan), Kürşat Demir (Ferdi Özer), Ece Koroğlu (Fatma Zafer), Cenk Hakan Köksal (Nevzat Zafer), Lara Domaç (Fidan Özer), Sıla Korkmaz (Esma Zafer), Arzu Güler (Leyla Gündüz), Bora Kırkım (Arda Nasıf), Ozan Güçlü (Cem Nasıf), Berfu Öngören (Belkıs Üsküplü) ve Bertan Emre Dirikolu (Orhan Meteoğlu)

ADI SEVGİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Ekranların yeni dizisi Adı Sevgi'nin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Çekimler, Beykoz, Beşiktaş, Galatasay, Çatalca ve Şile gibi semtlerde yapılıyor.