Cadde Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

21.07.2022 - 16:21 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Alişan'ın geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle uzun süre yoğun bakımda tedavi görüp, 21 Temmuz tarihinde hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş, birinci ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı. Yaşadığı tarifsiz acı dinmeyen ünlü sanatçı ve ailesi, Feriköy Mezarlığı'ndaki anma töreninde gözyaşlarına hakim olamadı.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Alişan'ın aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl koronavirüse yakalanmasının ardından yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Entübe edilen Tektaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 41 yaşında hayata veda eden iki çocuk babası Selçuk Tektaş, Teşvikiye Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Feriköy Mezarlığı'na defnedilmişti.

Haberin Devamı

"SENSİZ BİR SAATİMİZ GEÇMİYOR"

Kardeşine olan özlemini her fırsatta dile getiren Alişan, Selçuk Tektaş'ın ölüm yıl dönümünde Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Bir yıl geçti sensiz Selçuk. Tam bir yıl bir aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım. Sadece bir kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin. Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim. Sensiz hiçbir hayalim yoktu. Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi. Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı. Senin emanetlerine bir gün dahi 'öf' dersem Allah o anda canımı alsın. Bilmiyorum şu anda neredesin, bizi görüyor musun, izliyor musun? Ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor. Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırmaya devam ediyorsun beni.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

"HAYKIRIYORUM İÇİMDEN"

Selçuk Tektaş'ın eşi ve iki çocuğunun annesi Merve Tektaş da eşinin ölüm yıl dönümü için sosyal medyada duygu yüklü bir mesaj yayınladı:

Ben kaderimin böyle olmasını istemezdim. Dünyaları verirdim. Çaresizce çırpınmak ve kaybetmek ne demek kimse bilemez! Fotoğrafta ya da yemek masasında bir sandalyenin eksik olmasını yaşamayan anlayamaz. Selçuk'um sen benim kocam, sevgilim, arkadaşım, çocuğum, arkamda her şeyi halleden tek kişiydin ve ben kaybettim. Karanlıkta çocuklarına aydınlığı yaşatabilmek çok zormuş be Selçuk'um. Meleklerimiz bana emanet ve ben onlar için dimdik ayakta olacağım ama yüreğimdeki yangın hiç sönmeyecek. Ellerimi bırakmamanı çok isterdim, bu yalan dünyada yalnız kalmayı hiç istemezdim. Her gün ama her gün sana hakkımı helal edeceğim ve yaşattığın her şey için teşekkür edeceğim. Seni çok seviyoruz ve mutlaka buluşacağız buna inanıyorum. Bana her zaman 'Hayatımın en büyük şansı sensin' derdin, bunu hiç unutmayacağım. Haykırıyorum içimden 'Gitme!' diyorum.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

ALİŞAN'IN GÖZYAŞLARI

Feriköy Mezarlığı'ndaki düzenlenen törene; Alişan, ünlü şarkıcının babası Mehmet, annesi Suzan, yengesi Merve ile yakınları katıldı. Selçuk Tektaş, kabri başında din görevlisinin okuduğu dualarla anıldı.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

Alişan, annesi Suzan Tektaş ve yengesi Merve Tektaş, 41 yaşında vefat eden Selçuk Tektaş'ın mezarı başında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

Haberin Devamı

Kardeşinin vefatının ardından kendini yeğenlerine adayan Alişan, tören sonrası mezarlığa gelerek kendilerini kardeşinin ölüm yıl dönümünde yalnız bırakmayan yakınlarının taziyelerini kabul etti.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı

Koronavirüse yakalanıp, yaklaşık bir ay yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitiren Selçuk Tektaş için yapılan törene katılanlara dua sonrası hayır lokması ve pilav dağıtıldı.

Alişanın kardeşi Selçuk Tektaş mezarı başında anıldı