Cadde Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi!

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi!

04.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Brad Pitt ile olaylı boşanması sebebiyle sık sık gündeme gelen ABD'li Hollywood yıldızı Angelina Jolie, geçtiğimiz gün genç meslektaşı Paul Mescal ile birlikte görüntülendi. Instagram'da paylaşılan fotoğrafta boş bir kafede sohbet ettikleri görüntülenen ikili, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

Bir zamanlar sadece Hollywood'da değil tüm dünyada 'aşkın simgesi' olarak görülen ve o dönemde 'Brangelina' diye anılan Angelina Jolie ile Brad Pitt, 2014'te dünyaevine girmiş ancak 2019'da olaylı bir şekilde boşanmıştı. Üçü biyolojik, üçü evlatlık olmak üzere altı çocukları bulunan çift, hala evlilikleri sırasında yaşanan olaylarla sık sık gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

E-POSTA ORTAYA ÇIKTI

Angelina Jolie'nin eski eşi Brad Pitt'e devam eden boşanma savaşları sırasında, hayatlarını birleştirdikleri ve ortak sahibi oldukları Miraval Şatosu'nun mülkiyetine odaklanarak gönderdiği bir e-posta geçtiğimiz Kasım ayında ortaya çıkmıştı. DailyMail'de yer alan habere göre; bir TikTok kullanıcısı, Oscar ödüllü aktrisin 2021 yılının Ocak ayında yazdığı e-postanın içeriğini paylaşmıştı. Entertainment Tonight ise bu mail’in resmi dava belgesi olduğunu onaylamıştı.

Jolie, şatodaki payını satma kararının ardındaki mantığı açıklarken, yazısında; "Burası ikiz çocuklarımızı evlerine getirdiğimiz ve evlendiğimiz yer. Bu şato, bir gün yaşlanacağımı düşündüğüm yerdi. Şimdi bunları yazarken ağlamamam imkansız. Miraval'da yaşadıklarımızı hep hatırlayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

"SONUN BAŞLANGICI"

Ünlü isim, Miraval'ın 'aynı zamanda ailelerinin sonunun başlangıcına işaret eden, alkol merkezli bir iş olduğunu' da yazarak, aktörün olduğunu iddia ettiği alkol bağımlılığına gönderme yapmış ve eklemişti:

Şatonun bir şekilde bizi bir arada tutan bir şey haline gelmesini umuyordum, ama şimdi beni burada istemediğini ve büyük olasılıkla bu e-postayı almaktan memnun olacağını görüyorum.

Jolie ayrıca, 'önceki dört yıl içinde birçok düşüncesiz davranışa tanık olduğunu, onaylamayacağı şekillerde harcanan paralar ve kendisine danışılmayan kararlar alındığı için şaraphanenin iş dünyasından dışlandığını hissettiğini' yazarak; 'işi paylaşmaya veya onu çocukları için daha sağlıklı olacak bir şekilde değiştirmeye ilgi göstermeyen kararlardan ötürü zarar gördüğünü' açıklamıştı.

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

"BUNU SORUMSUZCA BULUYORUM"

Güzel oyuncu, şaraphanenlerinin reklamını da eleştirerek, 'alkol satmak için yayınlanan görüntüler yüzünden sarsıldığını' söylemişti:

Bunu sorumsuzca buluyorum ve çocuklarımın görmesini isteyeceğim bir şey değil. Bana kötü günleri hatırlattı. Alkol yüzünden gösterilen davranışlar ailemize bu kadar derinden zarar vermesine rağmen, alkole dayalı bir işte artık kamusal veya özel olarak yer alamam. Hem ahlaki olarak, hem de ailemizin iyiliği için bu işin bir parçası olamam.

Jolie, 'ileriye dönük iki yol' gördüğünü söyleyerek, ilkinin 'hayatlarındaki bu zor ve acılı bölümden uzaklaşmak' için destekleyeceği, şatonun satılması olduğunu belirtmiş ve; "Diğer alternatif ise, senin bu mülk ve işteki payımı satın alman" diye yazmıştı.

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

"ACI VERİCİ BİR ŞEKİLDE BELLİ ETTİN"

"Bu noktaya gelmek zorunda olmanın benim için ne kadar üzücü olduğunu anlatamam. Alkol ve bu işe olan ilişkin hayallerin sadece sana ait; ve bunu acı verici bir şekilde belli ettin" ifadelerini kullanan Angelina, sözlerine şöyle devam etmişti:

Haberin Devamı

Sana işinde en iyisini diliyorum. Çocuklarımızın büyüdüklerinde Miraval hakkında farklı hissetmelerini ve seni orada ziyaret etmelerini içtenlikle umuyorum. Ama Miraval benim için Eylül 2016'da öldü ve o zamandan beri gördüğüm her şey ne yazık ki bunu doğruladı.

GENÇ MESLEKTAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bunların ardından Angelina Jolie (47) ve Paul Mescal (26), güzel oyuncu meslektaşının Londra'daki Almeida tiyatrosunda oynadığı'A Streetcar Named Desire' (Arzu Tramvayı) oyununu izledikten sonra birlikte kahve içerken görüntülendi.

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

İkili, tiyatronun kafesinde, etrafları boş masalarla çevrili bir şekilde sohbet ederken; kameralara yansıdıklarının farkında değildi.

DailyMail'de yer alan habere göre; Mescal ve Jolie'ye, aktrisin Brad Pitt ile evliliğinden dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Shiloh da katıldı. Jolie ile Mescal'ın aralarında ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

PAUL MESCAL KİMDİR?

2 Şubat 1996'da İrlanda'da dünyaya gelen aktör Paul Mescal, ilk televizyon rolü olarak Daisy Edgar-Jones'la birlikte Sally Rooney'nin aynı adlı 2018 romanından uyarlanan 'Normal People' dizisinde rol aldı.

Drama okulu mezunu ünlü isim, ilk uzun metrajlı filmini ise Maggie Gyllenhaal'ın yönettiği 'The Lost Daughter' filminde yaptı. Mescal, daha önce birçok tiyatro oyununda da yer aldı.

Haberin Devamı

Angelina Jolie genç meslektaşıyla görüntülendi

NİŞANLISINDAN AYRILDI

Şarkıcı Phoebe Bridgers ile aşk yaşayan Paul Mescal, geçtiğimiz Kasım ayında sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş 'evet' yanıtını almıştı. Ancak nişanlanan ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş ve ünlü çiftin geçtiğimiz aylarda ayrıldığı ortaya çıkmıştı.