Cadde Aras Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında? İkimizin Sırrı dizisi Aras Aydın sevgilisi kim?

Aras Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında? İkimizin Sırrı dizisi Aras Aydın sevgilisi kim?

15.08.2021 - 20:59 | Son Güncellenme:

Oyuncu Aras Aydın, İkimizin Sırrı dizisinde Alp karakterine hayat veriyor. Aydın, 1989 yılında Eskişehir'de doğdu ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde eğitim gördü. Sinemada ve TV ekranlarında başarılı birçok yapımda rol aldı. İşte, Aras Aydın hayatı...

Aras Aydın kimdir, nereli, kaç yaşında İkimizin Sırrı dizisi Aras Aydın sevgilisi kim

Oyunculuk kariyerine "Öğretmen Kemal" dizisi ile başladı. Ardından Şefkat Tepe, Saklı Kalan, İnadına Aşk gibi yapımlar geldi. Aras Aydın uzun süredir kendisi gibi oyuncu Melis Birkan ile birliktelik yaşıyor.

Haberin Devamı

ARAS AYDIN KİMDİR?

Aydın, 2 Temmuz 1989 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldi. Asıl adı Mehti Aras Aydın olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar'ın başrolde olduğu "Öğretmen Kemal" adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2012 yılında "Şefkat Tepe" adlı dizide Teğmen Volkan rolünde oynadı. 2014 yılında "Saklı Kalan" adlı dizide oynadı. 2014-2015 arasında "Kiraz Mevsimi" adlı dizide "Emre Yiğit" rolünde oynadı. 2015-2016 tarihleri arasında "İnadına Aşk" adlı dizide "Polat Barutçu" rolünde oynadı. 2016 yılında "N’olur Ayrılalım" adlı dizide rol aldı. Aynı yıl "Altınsoylar" adlı dizide "Oğuz Bakır" rolünü canlandırdı. Ardından "Oğlan Bizim Kız Bizim" adlı sinema filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı.

Haberin Devamı

31 Mart 2018 günü "Masum Değiliz" dizisinde rol aldı. Aras Aydın davul, gitar ve piyano olmak üzere 3 farklı enstrüman çalabiliyor. Melis Birkan ile birliktelik yaşıyor.