Cadde Aşk Mantık İntikam oyuncuları tam kadro ve karakterleri! Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir?

Aşk Mantık İntikam oyuncuları tam kadro ve karakterleri! Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir?

10.08.2021 - 19:18 | Son Güncellenme:

Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam yeni bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Kısa bir süre önce yayın hayatına başlayan Aşk Mantın İntikam dizisinde Ozan ve Esra karakterinin yaşayacakları heyecanla bekleniyor. Peki Aşk Mantın İntikam oyuncuları kimler?

Aşk Mantık İntikam oyuncuları tam kadro ve karakterleri Aşk Mantık İntikam dizisi konusu nedir

Aşk Mantık İntikam dizisi her hafta cuma akşamları yayınlanıyor. Bu akşam yeni bölümü izleyicilerle buluşacak olan Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncuları ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Aşk Mantın İntikam oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Esra Erten
(Burcu Özberk)


Ozan Korfalı
(İlhan Şen)


Çınar Yılmaz
(Burak Yörük)


Çağla Yılmaz
(Melisa Döngel)


Zümrüt Korfalı
(Günay Karacaoğlu)


Menekşe Erten
(Zeynep Kankonde)


Ekrem Erten
(Mehmet Korhan Fırat)


Yalçın Erten
(Süleyman Atanısev)


Reyhan Korfalı
(Birgül Ulusoy )


 

AŞK MANTIK İNTİKAM 6.BÖLÜM ÖZETİ

Ozan, Çınar ve Esra’yı baş başa görünce aralarında bir şey var sanır ve hayal kırıklığı içinde orayı terk eder. Esra, Ozan’ın gidişine engel olamaz. Ozan, sırra kadem basmıştır. Herkes onu ararken, Ozan’ı Esra bulur.

Yalçın, tasarladığı akıllı gözlük, Menekşe ve Zümrüt tarafından kırılınca bunalıma girer. Ancak ailesinin de teşvikiyle gözlüğü yeniden yapmaya karar verir. Bunun için, not defterini bulması şarttır. Erten’ler defteri bir türlü bulamazlar. Defterin, Zümrüt’ün elinde olduğundan henüz kimsenin haberi yoktur…

Haberin Devamı

Ozan ve Çağla bir hayır işi için yapacakları fotoğraf çekiminde gelin ve damat olacaklardır. Bu durum Esra’nın hoşuna gitmese de sette çalışmak zorunda kalır. Ancak, yaşanan birtakım aksilikler sette bazı tatlı ve acı sürprizlere neden olacaktır…