Cadde ‘Aşkın Tarifi’ Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti

‘Aşkın Tarifi’ Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti

09.07.2021 - 17:34 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Aşkın Tarifi'nin Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti. Youtube, dizi ekibine teşekkür plaketi gönderdi.

‘Aşkın Tarifi’ Youtube kanalı 100 bin aboneyi geçti

'Aşkın Tarifi' dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, Youtube tarafından sete gönderilen plaketi sosyal medyada paylaştı. Sandalyeyi darbuka yapıp eğlenceli bir şekilde dizinin takipçilerine teşekkür eden Doğulu’ya, Arıtürk şarkı söyleyerek eşlik etti.

Haberin Devamı

"BU DAHA BAŞLANGIÇ"
Ekranın sevilen ikilisi, "Bizi takip eden ve destekleyen herkese çok teşekkürler. Bu plaket, 100 bin aboneye kısa sürede ulaştığımız için gönderildi. Şu anda yaklaşık 150 bin abonemiz var. Bu daha başlangıç. devamı yakında gelecek” dediler.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş otururken, projenin yaratıcı yapımcılığını Birsel Çıkıncı yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Leyla Oter ve Doruk Erengül kaleme alıyor.