Cadde Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım!

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım!

13.01.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

'Hayat Bilgisi', 'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, iş insanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da hayatını birleştirmişti. Sürpriz nikâh sonrası hamile olduğu öğrenilen Enver, tiyatro oyunu sonrası hamilelik süreci hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, muhabirlerin "Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?" sorusuna da yanıt verdi.

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım

Aslı Enver, meslektaşı Birkan Sokullu ile 2012'de evlenmiş, üç yılın ardından boşanmıştı. Şarkıcı Murat Boz ile birlikteliğiyle çok konuşulan, geçtiğimiz aylarda iş insanı Önder Öztarhan ile kısa süreli aşk yaşayıp ayrılan Enver, Berkin Gökbudak ile evde aile arasında kıyılan sade bir törenle hayatını birleştirmişti.

Haberin Devamı

Nikâhtan sonra Enver’in iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım

"ÇOK YENİ BİR DÖNEM"

Hamile kaldığı için evlendiği iddia edilen oyuncu, bu sorularla alakalı, "Çok yeni bir dönem, çok konuşmak istemiyorum. Benim için de yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz daha rahat konuşabilirim o zaman. Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de çok erken olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım

"ŞİMDİ ENERJİM PEK YOK"

Enver, geçtiğimiz gece oynadığı ‘Sırça’ tiyatro oyunu çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarını karşısında gören Enver, “Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen. 2.5 saattir sahnedeydim ve 2.5 saat boyunca ağladım. Şimdi enerjim pek yok, o yüzden uzun uzun röportaj yapmayalım lütfen” dedi.

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım

Haberin Devamı

"CİNSİYETİ BELLİ DEĞİL"

Enver, muhabirlerin “Hamilelik nasıl gidiyor? Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu? Aşerme durumları arttı mı?” sorularına, “Hamilelik güzel gidiyor. Her şey yolunda. Cinsiyeti belli değil daha çocuğumuzun. Aşerme durumum olmadı, güzel geçiyor” cevabını verdi.

"OYNAYABİLDİĞİM KADAR SAHNEDE OLACAĞIM"

Basın mensuplarının “Ne zamana kadar daha sahnede olacaksınız peki? Bir süre belirlediniz mi?” sorusuna ise oyuncu, “Öyle bir tarih belirlemedik. Oynayabildiğim kadar sahnede kalacağım” dedikten sonra basın mensuplarına teşekkür edip evin yolunu tuttu. 

Aslı Enver: Sahnede 2.5 saat boyunca ağladım