Cadde Ayşe Erbulak çifte mutluluk yaşıyor

Ayşe Erbulak çifte mutluluk yaşıyor

10.08.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Yazar ve oyuncu Ayşe Erbulak, son zamanlarda bir hayli heyecanlı günler geçiriyor. Yeni romanı 'Cinayet Sınıfı Başkanı'nın kitapseverlerle buluşmasının yanı sıra yıllar sonra tiyatro sahnesinde olmanın mutluluğunu yaşayan Erbulak, "Elinde büyüdüm" dediği tiyatro dünyasının yaşayan efsanesi Haldun Dormen’in 'Müfettiş' oyunuyla tiyatroseverlerle buluşuyor.

Ayşe Erbulak çifte mutluluk yaşıyor

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı yeni romanı ile adından söz ettiren Ayşe Erbulak, son günlerde çifte mutluluk yaşıyor. Erbulak, Haldun Dormen’in 'Müfettiş' adlı oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

"Elinde büyüdüm" dediği usta ile aynı sahneyi paylaşmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirten Erbulak, “Yıllar sonra tiyatro sahnesinde olmak çok heyecan verici. Hele bir de o sahneyi büyük bir usta ile paylaşıyorsanız bu duygu tarif edilemez” ifadelerini kullandı.

Kitabıyla ilgili çok güzel yorumlar aldığını dile getiren Ayşe Erbulak, "Son zamanlarda yaşadığım güzel günler ve mutluluklar için yapabileceğim en önemli şey hayata teşekkür etmek" şeklinde konuştu.