Cadde Aysun-Ali Kocatepe'den Gündoğarken'li veda

Aysun-Ali Kocatepe'den Gündoğarken'li veda

14.12.2017 - 16:57 | Son Güncellenme:

ANKAmall müzik söyleşileri kapsamında her hafta bir ünlüyü konuk eden Aysun-Ali Kocatepe çifti, Burhan-Gökhan Şeşen kardeşleri ağırladığı muhteşem gösteri ile veda etti.

Aysun-Ali Kocatepeden Gündoğarkenli veda

Dillerden düşmeyen şarkılara imza atmış, Türkiye’nin en önemli müzik adamları arasında gösterilen Ali Kocatepe ve Aysun Kocatepe, Burhan ve Gökhan Şeşen ile uzun zaman hafızalardan silinmeyecek bir gösteri gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Önümüzdeki yıl müzik yaşamlarının 35'inci yılını kutlayacaklarını belirten Şeşen kardeşler, anılarını ve şarkılarının hikayelerini anlattıkları söyleşide, unutulmaz şarkılarını da izlemeye gelen konuklarla birlikte seslendirdiler.

Ali Kocatepe, 4 haftadır ünlü konuklarıyla birlikte sergiledikleri öykülü-müzikli söyleşinin son haftasında Gündoğarken ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Bu toplantılar çok kıymetli; aynı zamanda da önemli bir fırsat… Sanatla insanları buluşturan, yakınlaştıran etkinlikler çok değerli. Burada olmamızı sağlayan, sizlerle bir araya getiren yönetime, ECE Türkiye’ye çok teşekkür ediyoruz. Çok büyük kitlelere de konserler veriyoruz ama burada daha yakın, samimi bir ortam oluşuyor" dedi.