Aysun Kaba

Aysun Kaba

aysunkaba@gmail.com

Tüm Yazıları

İyi hissedersen iyi görünürsün, iyi görünürsen çok daha iyi hissedersin...

Stil sahibi olmanın en önemli maddelerinden biri de doğru makyaj ve doğru kaşlardır. Ağlak bir kaş, yorgun bir ifade giyiminizin önüne geçer. Vücudunuza göre giyinmek kadar yüz hatlarınıza gidecek doğru kaşlar da sizin ifadenizi güçlendirir...

İYİ HİSSETMEK... İYİ GÖRÜNMEK...

Türkiye’nin ilk erkek kaş tasarım yöntemi olan ‘4D Anatomik Erkek Kaş’ işleminin yaratıcısı ve uzmanı Didem Özkan, 20 yıldır sağlık ve güzellik sektöründe, ifadeleri dönüştürüyor, yüzlere yeni anlamlar kazandırıyor. Lisans eğitimini fizik alanında tamamlayan Özkan, danışanlarının yüzlerinde yarattığı sihirli orantıyı bence matematik bilgisi sayesinde yakalıyor.

Haberin Devamı

İYİ HİSSETMEK... İYİ GÖRÜNMEK...

Sevgili beyler için kaşın ve kalıcı makyajın önemini kendisine sorduk. İşte cevabı:

“Bakışlar, insanların birbirlerini fark etmelerini sağlayan ilk unsurdur. Bir bakış birçok şey anlatır ve hissettirir. Bakışları vurgulayan en önemli unsur ile kaşlardır. İnce kaşlar ifadeye başka bir anlam yüklerken, kalın kaşlar bambaşka bir tavrı yansıtmanıza yardımcı olur. 4D Anatomik Kaş Tasarımı işte bu yaratımı, yani bir kaş karakterinin kişiye özel olarak tasarlanmasını içeriyor. Yüz hatlarının anatomik olarak incelenmesinin ardından başlayan tasarım sonrasında da danışanlarımızla iletişimi koparmıyor, herhangi bir bozulma söz konusu olursa yeniden düzenleme garantisi veriyoruz aynı zaman da Didem Özkan Beauty Academy’de de eğitimler veriyoruz.”

KÜPELERİN YÜKSELİŞİ

Küpe, her zaman kadına yakışır, bir de saçınızı hafif toplandığında ışıldarsınız...

Son dönemde tasarım küpe markası HappyHippie ile dikkat çeken, tasarımlarını birçok ünlü sanatçıda gördüğümüz küpelerin sanatçısı Aslıhan Yılmaz’la 2023 küpe trendleri hakkında konuştuk.

İYİ HİSSETMEK... İYİ GÖRÜNMEK...

*Tarzınızı en çabasız şekilde kişiselleştirmek için ihtiyacımız olan stil aracı nedir?

*Tabii ki küpedir. Sadece bir çift küpe ile look’unuzun etkisini değiştirecek güce her zaman sahip olabilirsiniz.

İYİ HİSSETMEK... İYİ GÖRÜNMEK...

*Peki tarzımızı tamamlamak için küpe seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

*Tabii ki zamansız damla kesim değerli taşlar, ışıltılı pırlantalar, zarif inciler ve elbette altın, gümüş halka küpeler takı dolabımızın zamansız parçaları. 2023 trendleri ise Bunların yanına üç boyutlu çiçekler, püsküller, canlı renkler, geometrik formlar, ekstra uzun sallantılar ekleyerek biraz 80’ler 90’lar ruhunu hatırlatıyor bize. Taşıdığımız her parça gibi küpelerimiz de stilimizi yansıtan bir araç ve vurucu etkiye sahip olmasının asıl sebebi ise bize özgü dokular taşıyor olmasıdır. Yani özgünlük her parçada olduğu gibi küpe seçiminde de bence ilk sıradadır. O parçayı size ait hissetmenizdir önemli olan. Onu kullanırken kendinizi iyi hissetmenizdir. Bu noktada el yapımı bir küpenin etkisi tartışılmaz. Happy Hippie’nin marka olarak öne çıkmasının sebebi de sezon trendlerinin zamansız parçalarla en özgün biçimde ve elde üretilerek bir araya gelmesidir...