Cadde 'Bankaya kavga etmeye gittim, muhatap olmadılar!'

'Bankaya kavga etmeye gittim, muhatap olmadılar!'

31.01.2019 - 08:11 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Demet Akalın, önceki akşam Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde sevenleriyle buluştu.

Bankaya kavga etmeye gittim, muhatap olmadılar

Konser öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Demet Akalın, kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Akalın, "Heyecanlıyız, güzel bir gece bizi bekliyor. Dansçılar birkaç şey hazırladılar. Ben üstün dans yeteneğimle sahne olacağım. Uzun boylu kadınlara dans yakışmıyor arkadaşım. Onun için dans etmiyorum. Çok üstüme gelmeyin, yoksa çok iyi dans ederim. Uzun boylu birinde dans güzel durmuyor. Dans kısaların işi" diyerek kendisini 'ti'ye aldı ve güldü.

Haberin Devamı

'Bankaya kavga etmeye gittim'
Muhabirlerin "Bir bankanın sponsor olduğu konserdeyiz. Siz kredi kartı kullanıyor musunuz?" şeklindeki sorusuna Akalın, "Geçen ay bir tanesini iptal ettim. 10 senedir kullanmadığım bir kartım vardı. Faizi falan gelmiş. Kavga etmeye gittim. Zaten benimle muhatap olmak istemediler ve hemen iptal ettiler. (gülüyor) Ama 10 senedir kullanmıyorum yani" dedi.
'Biz böyle iyiyiz'
Küs olduğu Hande Yener'le tekrar barışan ve Yener'in Ümit Cem Şenol'la nikah masasına oturmak istediği zaman nikah şahidi olmasını istediği Demet Akalın, muhabirlerin "Peki Hande Hanım da sizin nikah şahidiniz olur mu? Okan Bey'le evlilik olur mu?" sorularına, "Ben evlenmeyi düşünmüyorum. Biz böyle iyiyiz, güzel yani böyle" şeklinde yanıtladı. EMRAH AKÇAAY

Haberin Devamı