Cadde Başak Parlak'ın karnındaki şişlik dikkat çekti

Başak Parlak'ın karnındaki şişlik dikkat çekti

01.10.2022 - 08:37 | Son Güncellenme:

Oyuncu Başak Parlak, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bedir Özuslu ile bir süredir aşk yaşayan Parlak'ın karnındaki şişlik, "Acaba hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi. Gazetecilerin, "Hamile misiniz?" sorusuna karşılık, acelesi olduğunu söyleyen oyuncu yürümeye devam etti.

Başak Parlakın karnındaki şişlik dikkat çekti

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden olan Başak Parlak, oyunculukta olduğu kadar mutfak işlerinde de başarılı olduğunu ispatladı. Geçtiğimiz aylarda evinin bahçesindeki asmadan yaprak toplayan ve ardından sarma yapan Parlak'a "Hamarat Başak kalem gibi sarmışsın" yorumları yapıldı. Parlak, uzun süredir bir projede yer almıyor.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Başak Parlak, oyunculuk hayatına 2003 yılında ''Zalim'' dizisi ile başlamıştı. Birçok reklam filmi, dizi ve televizyon filmlerinde rol alan Başak Parlak, 2007 yılında rol aldığı ''Fikrimin İnce Gülü'' dizisiyle bir çıkış yakalamıştı.

Başak Parlakın karnındaki şişlik dikkat çekti

Parlak, 2008 yılında yakışıklı oyuncu Saruhan Hünel ile başrollerini paylaştığı Serçe dizisiyle şöhretine şöhret katmıştı. Başak Parlak, daha sonra Şevkat Yerimdar adlı komedi dizisinde canlandırdığı Esin karakteri ile büyük beğeni toplamıştı.

ÖZEL HAYATIYLA KONUŞULMUŞTU

Dillere destan güzelliğiyle dikkat çeken ünlü isim, özel hayatıyla da bir dönem çok konuşulmuştu. 2019 Eylül ayında sosyal medya fenomeni sevgilisi Sezgin Yılmaz'dan ayrılan oyuncu Başak Parlak o zamandan beri kalbinin kapılarını aşka kapatmıştı. Güzel oyuncu, daha sonra yeni sevgilisi Bedir Özuslu ile ortaya çıkmıştı. Oyuncunun uzun süredir birlikte olduğu Bedir Özuslu ise, Güney Kaliforniya Üniversitesi Politika ve Ekonomi Bölümü mezunu ve aynı zamanda antika mücevher satan bir markanın sahibi.

Başak Parlakın karnındaki şişlik dikkat çekti

Haberin Devamı

'HAMİLELİK' SORUSU YANITSIZ KALDI

Şevkat Yerimdar, Kış Güneşi ve Bir Deniz Hikayesi gibi projelerden tanıdığımız oyuncu Başak Parlak, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Bir süredir Bedir Özuslu ile aşk yaşayan Parlak'ın karnındaki şişlik, "Acaba hamile mi?" sorusuna akıllara getirdi. Muhabirlerin, "Hamile misiniz" sorusuna yanıt vermeyen oyuncu, acelesi olduğunu söyleyerek yürümeye devam etti.

Başak Parlakın karnındaki şişlik dikkat çekti

BAŞAK PARLAK KİMDİR?

Başak Parlak, 3 Kasım 1989 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Namık Kemal Lisesi ve Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak tamamladı. 2007 yılında "Fikrimin İnce Gülü" adlı dizide ve 2008'de Serçe adlı dizide rol aldı ve adını duyurmuş oldu. 2013 yılında rol aldığı sinema filmi Şevkat Yerimdar'da tanınan bir yüz haline gelen Başak Parlak, Kış Güneşi ve Bir Deniz Hikayesi gibi projelerde de rol aldı.