Cadde Başak Sayan'dan duygusal paylaşım

Başak Sayan'dan duygusal paylaşım

17.04.2017 - 17:21 | Son Güncellenme:

2014 yılında havaalanında tanıştığı ekonomist Murat Vardal ile 40 gün içinde nikah masasına oturan oyuncu Başak Sayan, geçtiğimiz gün ikizlerini kucağına aldı.

Başak Sayandan duygusal paylaşım

Ares ve Milan adını verdiği ikiz bebeklerini dünyaya getiren Başak Sayan, hayatının en heyecanlı anlarını instagram hesabından anlattı.

Haberin Devamı

"DOĞUMHANEYE GİDERKEN GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM"

Güzel oyuncu, hastanede doğuma giderken çekilen fotoğrafına, "Doğum telaşından hiçbir şeyin farkında olmadığımı fotoğrafları yeni yeni görmeye başlayınca anladım. Bu fotografta ameliyathaneye götürülüyorum. Eşim, arkadaşlarım, annem, babam herkes yanımda. Ben asansörü beklerken gözyaşlarımı tutamıyorum. Annemin eli benim alnımda. Anne olmak böyle bir şey sanırım. Farkında bile değildim bunların o an. Heyecan, korku, coşku, merak tüm korkularım birbirine girmiş durumdaydı. Hayatımın hiçbir anında böyle bir duygu seli ve karmaşası yaşamamıştım. Böyle anları paylaşabilmek çok önemli. Bir daha bu an yaşamayacak, geride bıraktığımız pek çok an gibi. Bir daha o ana asla geri dönemeyeceğiz. Sadece zihnimizde o ana dair saklanan anılar dışında. O yüzden böyle anlarda yanınızda olan insanların kıymetini de bilmek gerek" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

"NE KADAR ŞANSLIYMIŞIM.."

Kendisini yalnız bırakmayan ailesine, arkadaşlarına teşekkür eden Sayan, "Beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma, iyi günde kötü günde yanımda olan aileme, miniklerimi gördüğünde hüngür hüngür ağlayan babama, ne kadar kavga edersek edelim (her anne kız gibi) kalbi benim için çarpan, daima yanımda olan anneme ve ilk günden beri yalnız olmadığımı hissettirip beni destekleyen eşime... Çok teşekkürler. Ne kadar şanslı bir insanmışım ben" ifadelerini kullandı.