Cadde Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı!

Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı!

20.07.2023 - 11:17 | Son Güncellenme:

Dünyanın en gözde modellerinden biri olan ve en parlak dönemini yaşayan Bella Hadid (26), son dönemde Marc Kalman (35) ile ilişkisiyle gündemdeydi. Bella Hadid ve sanat yönetmeni Marc Kalman, iki yıllık bir birlikteliğin ardından ayrılık kararı aldı.

Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı

ABD'li model Bella Hadid'in bir süredir sağlık sorunları nedeniyle başı dertte. Bunun nedeni de yıllar önce kaptığı ve keneden kaynaklanan Lyme hastalığı.

Haberin Devamı

"HER AN ACI ÇEKİYORUM" DEMİŞTİ

Bella Hadid, Lyme hastalığının kendisini nasıl etkilediğini 2020 yılında yaptığı bir Instagram paylaşımında anlatmış, hastalığı yüzünden sık sık baş ağrıları, beyin sisi, uykusuzluk, kafa karışıklığı, oryantasyon bozukluğu, baş dönmesi ve anksiyete hissettiğini söylemişti.

Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı

GÖNLÜNÜ SANAT YÖNETMENİNE KAPTIRDI

Hadid, Kanadalı şarkıcı The Weeknd’le 4 yıllık fırtınalı bir ilişki yaşamış, çift bu süre boyunca manşetlerden inmemişti. Hadid’in hayatına 2020’de ünlü sanat yönetmeni Marc Kalman girmişti. İlişkileri 2020’de başlasa da çift ilk kez tam 2 yıl önce Paris Moda Haftası zamanı el ele herkesin karşısına çıkarak bu ilişkiyi resmileştirmişti.

Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı

"HER ŞEYİ BİTİRME KARARI VERDİLER"

Haberin Devamı

Son olarak Hadid ile Kalman'dan ayrılık haberi geldi. İki yıllık ilişkilerini noktalayan 26 yaşındaki süper model ve 35 yaşındaki sanat yönetmeniyle ilgili, "Çok aşıklardı ama ilişki doğal akışında onları ayrılık noktasına getirdi ve her şeyi bitirmeye karar verdiler” açıklaması yapıldı.

Bella Hadid ile Marc Kalman ayrıldı

Hadid'in Lyme hastalığını (enfekte kenenin insanları ısırması ile ortaya çıkan bakteriyel enfeksiyon hastalığı) tedavi etmek için dört aylığına tıbbi izne ayrıldığı da belirtildi.