Cadde Berdan Mardini'den anlamlı destek

Berdan Mardini'den anlamlı destek

19.06.2023 - 11:02 | Son Güncellenme:

Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası bölge halkına yardımda bulunmak için resim çalışmalarını hızlandırarak, 23 eserden oluşan bir sergi gerçekleştiren 9 yaşındaki Elisa Süleymanoğlu'na bir destek de Berdan Mardini'den geldi.

Berdan Mardiniden anlamlı destek

Berdan Mardini, önceki gün Elite World Grand İstanbul'da gerçekleşen sergi ve kitap lansmanında ücretsiz bir şekilde sahneye çıkarak, minik ressam Elisa Süleymanoğlu'na destek verdi.

Haberin Devamı

"DUYGULANDIM"

Sahne almasının yanı sıra bir eseri de satın alarak destek veren şarkıcı, "Elisa'nın yaşının küçük olduğuna bakmayın, kocaman güzel bir kalbe sahip ve bir o kadar da yetenekli. Bu projeden bana bahsedince duygulandım ve ben de destek olmak istedim. Devletimiz her ne kadar orada çalışmalara son sürat devam etse de bizlerin desteği önemli. Dokuz yaşındaki güzel kalpli Elisa'mızın herkese örnek olmasını dilerim. Deprem felaketi en çok çocuklarımızı etkiledi ve Elisa ilk gün itibariyle 'Nasıl katkı sağlarım?' diye bu projeyi hayata geçirdi. İnanıyorum ki bu son olmayacak" dedi.

Berdan Mardiniden anlamlı destek

"KALBİM ACIDI"

Genç ressam Süleymanoğlu, "Resim yapmaya uzun süredir ilgiliyim. Yine resim yaptığım bir gün deprem faciasını duydum, kalbim acıdı. Ailemin depremzedeler için yardım yaptığını görünce benimd e bir şeyler yapmamın gerektiğini düşünüp, bu sergi ve kitap lansmanını hayata geçirdim. Bir öykü kitabı hayalim vardı. Bu süre zarfında çok çalıştım ve hem resimlerimi hem de kitabımı bu tarihe yetiştirebildim. Her şeyden çok ailem en büyük destekçim oldu. Bayram öncesi deprem bölgesine giderek, oradaki yardım kuruluşlarıyla birlikte yardımlarımızı yapacağız. Berdan amcamın da dediği gibi bu son olmayacak" şeklinde konuştu.

Berdan Mardiniden anlamlı destek