Cadde Bergüzar Korel, Leyla'yı paylaştı: Kel kızımla delirmeceler

Bergüzar Korel, Leyla'yı paylaştı: Kel kızımla delirmeceler

26.02.2022 - 11:42 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. 39 yaşındaki Korel, son olarak minik kızı Leyla ile çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel, 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturmuştu. Korel, 2010'da oğlu Ali'yi dünyaya getirerek, ilk kez annelik duygusunu tatmıştı.

Haberin Devamı

2020 senesinde ikinci oğlu Han'ı, 2021 yılının kasım ayında ise kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

39 yaşındaki güzel oyuncu, minik kızı Leyla ile videosunu takipçilerinin beğenisine sundu. Korel, paylaşımına "Kel kızımla delirmeceler" notunu düştü. Anne- kızın arasındaki diyalog, sosyal medyaya damga vurdu.

Bergüzar Korel, Leylayı paylaştı: Kel kızımla delirmeceler

"DÜNYAYA GELİŞ HİKAYESİ NEV-İ ŞAHSINA MÜNHASIR OLDU"
Doğum öncesi zor anlar yaşayan Bergüzar Korel, kızıyla yaptığı ilk paylaşımda yaşadıklarını anlatmıştı. "Dünyaya geliş hikayesi ilk günden son ana kadar nev-i şahsına münhasır oldu Leyla’nın..." diyen Korel, "Evden çıkarken gümbür gümbür gelen sancılara rağmen “Sabah 10:00’da ancak doğururum ben bu kızı” dedim hastanenin kapısından içeri girerken. Doktorum 40. haftanın sonlarına doğru “Bu kızın gelmemesinin var bir sebebi kordonu kısa olabilir” demişti.

Haberin Devamı

Oyuncu, sözlerine; "Saatler geçmesine ve vücudum bebeğin gelmesi için tüm hazırlıklarını tamamlamasına rağmen kızımız hala gelmiyordu. Hastanede geçirilen sancılı 11 saatten sonra tam da dediğim gibi sabah 10:00'da aynen hocanın söylediği şekilde kucağıma bile almama engel olan ve boynuna yerleşen kısacık kordonuyla dünyaya geldi Leyla..." diye devam etmişti.

Bergüzar Korel, Leylayı paylaştı: Kel kızımla delirmeceler

"BEN ÇOK ŞANSLIYIM" 
Bergüzar Korel, "Saatlerce her şey hazır olmasına rağmen dünyaya gelememesinin sebebi bir de kısa kordonun yanı sıra oksiput posterior gelişmiş meğer. Yani göğe bakarak geldi güzel kızımız. Bunları neden mi anlatıyorum?. Her doğum diğerinden farklı her bebek bambaşka. Bu süreçte hiçbir sabit fikir olmasın kafanızda. Hekiminizi seçerken de deneyimli, tecrübeli, şefkatli, mahremiyete önem veren ve tabii ki en başta bebek ve sizin sağlığınızı her şeyden üstün tutan biri olduğuna emin olun. Ben çok şanslıydım mükemmel iki insan ve hekim ile beraberdim bu süreçte. Canım hocalarım insanlıkları, mahremiyete verdikleri önem, tecrübeleri ile iki evladımda da yoldaş oldular bana. Sağ olun var olun" ifadelerini kullanmıştı.