Cadde Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş!

Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş!

04.08.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Bodrum'da hayranlarıyla buluşan Murda, sahnedeyken kendisine para fırlatan seyirciye tepki göstermişti. Sinirlerine hakim olamayan ünlü rapçinin "Fakir mi görünüyoruz sana, dansöz müyüz?" sözleri gündem olmuş, oryantal Didem Kınalı'dan açıklama gelmişti. Eşi eşi Özlem Ada Şahin ile Emirgan'da görüntülenen popçu Berkay'a, çok konuşulan bu olay soruldu.

Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş

MESUT YILMAZ / MİLLİYET
Berkay ile 2016 yılında bu yana mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Özlem Ada Şahin, önceki gün Emirgan'da bir kafede objeltiflere yansıdı. Baş başa kahvaltı yapan ikili, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taşınma telaşında olduklarını belirten ünlü çift, “Taşınmaya mola verdik, kahvaltı yapmaya geldik” dedi.

Haberin Devamı

"İKİ YIL İYİ DİNLENDİK"

Yoğun bir konser maratonu olduğunu belirten popçu, “Tempoya vücut alıştı. Haftada 4-5 gün sahnedeyim. 1.5-2 yıl iyi dinlendik. Sezon benim için yoğun ve güzel geçiyor. Her yerde konserler var. Sektörün böyle hareketli olması güzel şeyler” şeklinde konuştu.

Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş

"SAÇMALAMIŞ!"

Konserden konsere koşan Berkay’a son dönemde sahnelerde yaşanan ilginç olaylar soruldu. Meslektaşı Ece Seçkin’e telefon fırlatılması ve rapçi Murda’nın sahnesine para atılması hatırlatılan şarkıcı, yaşananları duymadığını söylese de, 'görgüsüzlük' olarak nitelendirdi.

Bana da telefon attılar ama yerden alıp kendim çekeyim diye attılar. Böyle bir olay olsa 'Niye attılar?' diye merak ederim. Para atılma görmedim. O biraz görgüsüzlük olmuş, saçmalamış onu yapan!

"O PARANIN 200 KATINI SURATINA FIRLATIRIM"

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da bir beach'te konser veren Murda, tatsız bir olay yaşamıştı. Şarkıcı, konser sırasında bir hayranının kendisine para fırlatmasına sinirlenmiş, söz konusu seyirciye "Fakir mi görünüyoruz sana? Dansöz müyüz?" demişti. Sinirlerine hakim olamayan ünlü rapçi, "O paranın 200 katını suratına fırlatırım, rahat ol" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

DİDEM KINALI İSYAN ETTİ!

Murda'nın kullandığı 'dansöz' kelimesi, oryantal Didem Kınalı'yı kızdırmıştı. Sosyal medyada paylaşım yapan Kınalı, "Tabii ki orada böyle bir şey yapılması hoş değil. 'Ben dansöz değilim' kelimesine takıldım. Aşağılayıcı bir kelime kullanıyorsan farklı bir kelime seçebilirsin. Sanırım onun da bir boşluğuna geldi bu kelime. Gerçekten artık bu tarz şeylerde 'dansöz' kelimesinden çok sıkıldım, aşağılayıcı şekilde kullanılmasından sıkıldım. Mesleğimin artık bu şekilde etiket yapılmasından ve dışlanmaktan çok sıkıldım" demişti.

Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş

"BİZİ İLGİLENDİRMİYOR"

Berkay, 50 bin TL’lik saat polemiği yüzünden küs olduğu Demet Akalın'ın sahnede garsonun başından aşağıya alkollü içecek döktüğü olay hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Ünlü şarkıcı, “O konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Ben anlamam öyle işlerden” açıklaması yaptı. Özlem Ada ise “Bizi ilgilendirmiyor” ifadesini kullandı.

Öte yandan renkli terlikleriyle dikkat çeken Berkay Şahin, “Seviyorum terliklerimi” açıklamasını yaptı.

Berkay: Para atılması görgüsüzlük olmuş