Cadde Berrak Tüzünataç'tan 'zayıflık' eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor!

Berrak Tüzünataç'tan 'zayıflık' eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor!

19.01.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Oyuncu Berrak Tüzünataç, dans ederken yayınladığı videosunda zayıflığıyla ilgili eleştirilere maruz kalmıştı. Tüzünataç, sosyal medyada paylaştığı dans videosuna gelen yorumlarla ilgili sorulara yanıt verirken "Bir Türk uzaya gidecek, onu da konuşalım" dedi.

Berrak Tüzünataçtan zayıflık eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor

Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebekte görüntülendi. Tek başına yürürken bir anda karşısına çıkıp kendisini çeken gazetecilere poz veren Tüzünataç, "Arkadaşlar kolay gelsin. Şu an bir toplantıya yetişmeye çalışıyorum" dedi.

Haberin Devamı

"KENDİ KENDİME EĞLENDİM"

Tüzünataç, kendisine soru soran gazetecilerin sorularını cevapladı. Muhabirlerin "Geçtiğimiz gün sosyal medyanızda yaptığınız dans çok konuşuldu" sorusuna Tüzünataç, “Bence bununla ilgili o kadar çok şey söylendi ki ben bir şeyler söylemesem de olur. Eğlendim kendi kendime. Herkes bir paylaşım yapıyor. Ben de yapıyorum. Kendi kendime eğlendim paylaştım" diye konuştu.

Berrak Tüzünataçtan zayıflık eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor

"YORUMLARI OKUMUYORUM"

"Çok yorum yapıldı. Yorumlara ne diyeceksiniz?" sorusuna Tüzünataç, “Yani ben okumuyorum. Ben 2011'den beri yorumları okumuyorum. Medya takibim ajansıma gidiyor. Ben bilmiyorum. Kendi keyfime göre yaşıyorum. Ben hayatı böyle daha kolay yaşıyorum. Mantık olarak hayatı kendine kolaylaştıracak yöntemler buluyorum. Başkası başka türlü yönetir ben böyle daha iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Berrak Tüzünataçtan zayıflık eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor

Haberin Devamı

"SAĞLIĞIMA DİKKAT EDEN BİRİSİYİM"

"Kötü yorumlara moraliniz bozuluyor mu?" sorusuna Tüzünataç, “Yıllardır benim sağlığımla ilgili riskli bir durum varmış gibi haberler yapılıyor. Ya ben sağlığıma aşırı dikkat eden pimpirikli birisiyim. Doktorlarım var. Chuplarım var. Kimse merak etmesin haftada altı gün spor yapan birinin sağlığı neredeyse profesyonel bir atlet kadar yerindedir" dedi.

"DAHA ÖNEMLİ KONULAR VAR"

"Zayıflığınızdan dolayımı eleştiri alıyorsunuz?" sorusuna Tüzünataç, “Evet evet öyle bir karar var bir kesimde. O yüzden öyle bir şey dedim. Çünkü böyle bir şey yok. Bir de bu kimsenin konusu değil senin kaç kilo olduğun. Herkes kendini iyi hissettiği gibi yaşasın. Kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşasın. Hayatta çok daha önemli konular var. Bugün uzaya gidiliyor. Yapay zeka var. Bu konular hafif kalsın diye düşünüyorum ben" dedi.

Berrak Tüzünataçtan zayıflık eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor

"HAZAR HARİKA"

"Hazar Ergüçlü’nün dansını nasıl buldunuz?" sorusuna ise Tüzünataç, “Harika. Bu ara bir arkadan böyle böyle yaptım. Hazar'a bu kadar haksızlık etmeyin. Bu kadar kolay bir şey değil Hazar’ın yaptığı çok iyi. Bana teklif edilse ben de büyük bir heyecanla kabul ederdim. Hazar daha inanılmaz bir iş çıkaracak belli zaten viral oldu. Herkes onu konuşuyor tebrik ediyorum. Hazar’ı çok seviyorum" dedi. 

Berrak Tüzünataçtan zayıflık eleştirilerine yanıt: Bugün uzaya gidiliyor