Cadde Beste Açar ve Tayfun Duygulu yıllar sonra stüdyoda!

Beste Açar ve Tayfun Duygulu yıllar sonra stüdyoda!

23.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Hadi Yine İyisin' şarkısıyla bir döneme damga vuran Tayfun Duygulu, eşi Bella Duygulu'nun girişimleriyle eski eşi Beste Açar ile 26 yıl aradan sonra bir araya gelerek aynı projede buluştu. Önceki gün yeni şarkıları için stüdyoya giren ikili, uzun yıllar sonra nasıl bir araya geldiklerini anlattı.

Beste Açar ve Tayfun Duygulu yıllar sonra stüdyoda

Tayfun Duygulu, geçtiğimiz önceki eşi Bella Duygulu ile 1996 yılında olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Beste Açar'la birlikte objektiflere takılmıştı. Duygulu, kırgınlıkları geride bıraktıklarını belirtirken, eski ve yeni eşiyle birlikte mutluluk pozu vermişti.

Haberin Devamı

"Sürprizlere hazır olun!" diyen Duygulu, eski eşi Beste Açar ile de bir düet projesinin olacağını da o zaman açıklamıştı. Açar ise, bu projede Tayfun Duygulu'nun eşi Bella'nın katkısının büyük olduğunu söyleyerek, "Şarkı söylemeyi çok seviyorum. Bella'nın bu güzel teklifine 'Neden olmasın?' diyerek adım attık. Belki devamı gelir. Hayat sürprizlerle dolu" açıklamasını yapmıştı.

Bella Duygulu sayesinde 26 yıl sonra tekrar bir araya gelen ikili, geçtiğimiz gün yeni şarkıları için stüdyoya girdi.

Beste Açar ve Tayfun Duygulu yıllar sonra stüdyoda

"26 YILDIR TAYFUN'U GÖRMÜYORDUM"
Eski eşi Beste Açar ile 'Kar Beyaz' şarkısını seslendiren Tayfun Duygulu, şarkılarını ilk kez basın mensuplarına dinletti. Muhabirlere 26 yıl aranın ardından nasıl bir araya geldiklerini anlatan Açar ise, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Ben Tayfun'un eşine 'melek' diyorum, Bella gerçek bir melek. Bizi o bir araya getirdi. Hayatta hiçbir şey tesadüf değildir. 20'li yaşlardan 50'lili yaşlara... 26 yıldır Tayfun'u görmüyordum. Buna Bella'nın vesile olması beni ayrı bir mutlu etti, hayalimizi gerçekleştiren o oldu. Bella bu dünyadan değil, sıfır egolu birisi ve gönlüyle hareket ediyor. İnsanların nasıl düşündüğü bizim için önemli değil, umarım herkes güzel gözle bakabilir artık."

Duygulu da eski eşine destek vererek, "Biz yola çıkarken insanlara örnek olmak istedik. İnsanlar ayrılsa dahi dost kalabildiğini gösterdiğimize inanıyorum. Benim eşim kanatsız bir melek, biz sevgiden beslenen insanlarız" şeklinde konuştu.

Beste Açar ve Tayfun Duygulu yıllar sonra stüdyoda

"ÇOK İYİ ANLAŞTILAR"
Öte yandan önceki günlerde '2. Sayfa'ya programına konuk olan Tayfun Duygulu, yeni eşi Bella Duygulu ve ve eski eşi Beste Açar'la olan fotoğrafın perde arkasını da anlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eşim, 'Siz ne güzel bir şeye imza atmışsınız yıllar önce. Niye bunu tekrarlamıyorsunuz?' dedi. 'Acaba dedim şaka mı? Aradan geçmiş 15 sene... 'Ben aracı olayım siz buluşun' dedi. Çok medeni ve üstün bir durum. Sonra tanıdıkça 'bu kadar mı olur?' diyorsunuz. Birbiriyle çok iyi anlaştılar. İki güzel ruh olarak..."