Cadde Beyin kanaması geçirmişti! İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu...

Beyin kanaması geçirmişti! İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu...

11.05.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Mesut Akusta, Ağustos 2021'de Ankara'nın Çankaya ilçesindeki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve acil ameliyata alınmıştı. Sevenlerini korkutan usta oyuncu, son olarak Bebek Parkı'nda kızı ve eşi ile görüntülendi. Akusta, geçirdiği sıkıntılı süreci anlattı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Beyin kanaması geçirmişti İşte Mesut Akustanın sağlık durumu...

Mesut Akusta, önceki gün eşi Şafak Özbir Akusta ve kızı Berfin Cano ile Bebek Parkı'nda keyifli vakit geçirdi. Kızını salıncakta sallayan oyuncu ile Berfin'in eğlenceli görüntüleri objektiflere yansıdı. Neşesi bir hayli yerinde olan minik Berfin Cano, anne ve babasının fotoğraflarını çekti.

Haberin Devamı

"ZATEN ROLÜM BİTİYORDU"

Basın mensuplarının sorularına yanıt veren 58 yaşındaki sanatçı, 'Mete Başkan' karakterine hayat verdiği TRT 1 dizisi 'Teşkilat'tan geçtiğimiz haftalarda ayrılması hakkında, "Benim rolüm bitiyordu zaten. Öldük bitti. Döndük İstanbul'a" açıklamasını yaptı.

Beyin kanaması geçirmişti İşte Mesut Akustanın sağlık durumu...

TEŞKİLAT'A BÖYLE VEDA ETTİ!

Ünlü oyuncu, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak, "Başından sonuna kadar çok severek yer aldığım Teşkilat dizi projesinde birlikte çalışma fırsatı bulduğum; dizimizin yaratıcıları yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'a yapım aşamasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, yönetmenlerimize, senaristlerimize, aynı seti paylaşmaktan heyecan duyduğum tüm oyuncu arkadaşlarıma ve bu çalışmamızı karşılıksız bırakmayan izleyicilerimize teşekkür ediyorum. Yeni projelerde görüşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Dizinin başrolü Deniz Baysal Yurtçu, Akusta'nın gönderisine, "Canım başkanım. Seni çok seviyorum Mesut abim. Tekrar tekrar çalışmak üzere" yorumunu yapmıştı.

Beyin kanaması geçirmişti İşte Mesut Akustanın sağlık durumu...

"KADINLAR İÇİN DAHA ZOR"

Kızının taklit yaptığını ama oyuncu olmasını istemediğini belirten Mesut Akusta, "Berfin Cano ne istediğine kendisi karar verecek. Zor bir sektör, oyuncu olmasını istemem. Kadınlar için daha da zor. Yapılacak iş değil, çalışma şartları da zor. Bu yetenek işi, okulla olacak bir iş değil. Okuldan tabii ki eğitimini alırsın ama bu başka bir yetenek işi. Artık dinlenmeye ihtiyacım var. Zor bir meslek, sabır isteyen bir iş. Oyuncunun emeklisi de olmuyor" dedi.

"ÇABUK TOPARLADIM"

Geçtiğimiz yıl beyin kanaması geçiren sanatçı, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Akusta'nın eşi Safak Özbir, "Eşim Mesut Akusta beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık üç saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin" mesajını yayınlamıştı.

Beyin kanaması geçirmişti İşte Mesut Akustanın sağlık durumu...

Hastanede yaklaşık iki hafta süren tedavisinin ardından taburcu olan ve bir süre de evinde dinlendikten sonra sağlığına kavuşan bir çocuk babası Mesut Akusta, "Hastalandık ama ayaktayım. Biraz zor bir süreçti ama çabuk toparladım. 10 gün sonra sete döndüm. Bu tarz hastalıklar geçirip de sete dönmek zordur ama ben döndüm. Ufak tefek sıkıntılar kaldı ama atlattım bu dönemi" ifadelerini kullandı.