Cadde Bir Zamanlar Çukurova Gülten diziden ayrılıyor mu? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden çıkıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova Gülten diziden ayrılıyor mu? Gülten'i oynayan Selin Genç diziden çıkıyor mu?

09.12.2021 - 23:18 | Son Güncellenme:

Selin Genç kimdir, nereli? Başarılı oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Fenomen dizide ayrılıklar peş peşe gelirken 'Gülten diziden ayrılıyor mu?' sorusu da gündeme geldi. Peki, Selin Genç Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova Gülten diziden ayrılıyor mu Gülteni oynayan Selin Genç diziden çıkıyor mu

ATV'nin perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Selin Genç, Gaffur'un kız kardeşi Gülten'e hayat veriyor. Genç oyuncu Selin Genç'in dizideki akıbeti son günlerde konuşulanlar arasında. İşte, Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç hakkında...

Haberin Devamı

GÜLTEN DİZİNDEN AYRILIYOR MU?

Oyuncu kadrosuyla ve hikayesi ile izleyenleri ekrana bağlayan Bir Zamanlar Çukurova'da yaprak dökümü yaşanıyor. Dizinin baş karakterlerinden ayrılıklar öne çıkarken mutfakta yer alan Gülten karakteri hakkında da yeni bir haber geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Selin Genç, diziye ve Adana'ya veda ediyor.

SELİN GENÇ KİMDİR?

Genç, 21 Haziran 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Işık Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Bu sırada Mam'art Atölye' de Rabia Sultan Düzenli, Fatoş Koçak ve Nisan Akman' dan Kamera Önü Oyunculuk ve Audition dersleri aldı. Kamera Önü Oyunculuk dersleri aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.