Cadde Bradley Cooper ile Hillary Clinton'ın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor?

Bradley Cooper ile Hillary Clinton'ın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor?

13.07.2022 - 13:42 | Son Güncellenme:

Geçen sene ABD'li bir senatörün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia eden Hillary Clinton'ın eski danışmanı ve yardımcısı Huma Abedin'in, ünlü aktör Bradley Cooper ile aşk yaşadığı iddia edildi. Page Six'e konuşan kaynaklar, ikiliyi Vouge editörü Anna Wintour'un tanıştırdığını ve Abedin ile Cooper'ın birkaç aydır gizli bir şekilde birlikte olduğunu aktardı. Abedin, eşi Anthony Weiner'dan kadınlara müstehcen içerikli mesajlar ve fotoğraflar gönderdiği için boşanmıştı. İşte detaylar...

Bradley Cooper ile Hillary Clintonın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor

ABD’nin eski Dışişleri Bakanı ve Demokrat Partinin 2016 başkanlık seçimlerindeki adayı Hillary Clinton’ın danışmanlarından Huma Abedin, geçtiğimiz sene bir senatör tarafından cinsel istismara uğradığını söylemişti. İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre Abedin, yaşadıklarını 'Both/And: A Life in Many Worlds' adlı yeni kitabında ayrıntılı şekilde yazmıştı.

Haberin Devamı

EVİNE DAVET ETTİ

Abedin, adını açıklamadığı politikacının, 2000'lerin ortalarında Washington'da bir akşam yemeğinden sonra kendisini kahve içmeye evine davet ettiğini ve koltukta üzerine atladığını öne sürmüştü.

Bradley Cooper ile Hillary Clintonın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor

Abedin, kendisini öpmeye çalışan senatörü reddettiğini ve evden kaçtığını yazmış; ancak senatörün kim ya da hangi partiden olduğunu açıklamamıştı.

"ŞOKE OLDUM"

Kitabı yayımlanmadan önce okuyan Guardian muhabiri Martin Pengelly, Abedin'in şunları yazdığını aktarmıştı:

Sağıma çöktü, sol kolunu omzuma doladı ve beni öptü. Beni kanepede geriye itti. O kadar şoke oldum ki, onu ittim. Tek istediğim son 10 saniyenin silinmesiydi. Sonra sadece 20'li yaşlardaki versiyonumun aklına gelebilecek bir şey söyledim: 'Çok üzgünüm.' Ve mümkün olduğunca soğukkanlı görünmeye çalışarak dışarı çıktım.

Huma Abedin, birkaç gün sonra Kongre binasında senatöre rastladığını ve onun özür dileyerek hâlâ arkadaş olup olmadıklarını sorduğunu ve kendisini 'yanlış anladığını' da anlatmıştı.

ESKİ EŞİNE ÖFKE DUYUYOR

Abedin kitapta ayrıca, kariyeri seks skandalları nedeniyle biten, 2017'de boşandığı eski eşi ve eski Demokrat Kongre üyesi Anthony Weiner'a duyduğu öfkeyi de yazmıştı.

Haberin Devamı

ABD’de eski Kongre üyesi, New York belediye başkanı adayı ve Demokrat Temsilciler Meclisi üyesi Anthony Weiner'ın, ismi belirtilmeyen bir kadına birden çok 'müstehcen içerikli fotoğraf ve mesaj ' gönderdiği ortaya çıkmıştı. İkili, skandalın ardından boşanmıştı.

"ÇÖPÇATANLIK YAPTI"

Tüm bunların ardından Page Six'te yer alan habere göre; Hillary Clinton'ın en büyük yardımcısı ve gözden düşmüş politikacı Anthony Weiner'in eski eşi Huma Abedin, birkaç aydır Bradley Cooper ile aşk yaşıyor.

Çift, her ikisiyle de yakın arkadaş olan Vogue editörü Anna Wintour aracılığıyla tanıştı. İkili hakkında konuşan bir kaynak, "Anna kesinlikle çöpçatanlık yaptı. Bradley ile yakın arkadaşlar ve Huma'yı çok seviyor" dedi.

Bradley Cooper ile Hillary Clintonın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor

"BİRBİRLERİ İÇİN MÜKEMMELLER"

Hollywood'dan ismini paylaşmayan bir başka kaynak ise, "Bradley birkaç aydır Huma ile birlikte, ve bu konuda sessiz kalıyorlar. Bradley, Dianna Agron'dan ayrıldı ve Huma ile ilişkileri başladı" diye konuştu.

Abedin'in birkaç arkadaşına 'yeni bir erkek arkadaşı olduğunu, ama gizemli adamın kim olduğunu söylemediğini' de belirten kaynak, sözlerine şöyle devam etti:

Birbirleri için mükemmeller. İkisi de güç, politika ve insan ilişkileriyle ilgileniyor.

Bradley Cooper ile Hillary Clintonın eski danışmanı Huma Abedin aşk mı yaşıyor

KAMERALARA POZ VERDİ

Ayrıca ikilin Met Gala'ya da birlikte geldiği, ancak kırmızı halıya çıkmadan birbirlerinden uzaklaştıkları söylendi. Galada çekilen fotoğraflar, 46 yaşındaki Abedin'in sarı bir elbise içinde kameralara poz verdiğini ve 47 yaşındaki Cooper'ın arka tarafta mesafesini koruduğunu gösteriyor.

Haberin Devamı

HUMA ABEDIN KİMDİR?

Huma Abedin, ABD'de 2016'da yapılan başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin adayı olan Hillary Clinton'ın en çok güvendiği isimlerdendi. Abedin, kendisi için 'ikinci kızım' diyen Clinton'ın seçim kampanyasında önemli rol oynamıştı.