Cadde Bryan Cranston: Hala koku ve tat alamıyorum

Bryan Cranston: Hala koku ve tat alamıyorum

07.12.2020 - 12:54 | Son Güncellenme:

Yaklaşık beş ay önce koronavirüse yakalanan 'Breaking Bad' yıldızı Bryan Cranston, koku ve tat duyularının hala yerine gelmediğini ifade etti.

Bryan Cranston: Hala koku ve tat alamıyorum

'Breaking Bad' dizisinin yıldızı Bryan Cranston, koronavirüsü yakalanmasından sonra tat ve koku hislerinin hala tamamen geri gelmediğini açıkladı. Cranston, temmmuz ayında Covid-19'a yakalandığını açıklayan bir video paylaşmış ve yalnızca hafif belirtiler geçirdiği için "çok şanslı" olduğunu dile getirmişti.

Haberin Devamı

The Ellen DeGeneres Show'a katılan Cranston, devam eden tek belirtisi kaldığını aktararak, "Tat ve koku alma kabiliyetimin bir kısmını kaybettim" dedi.

64 yaşındaki oyuncu, "Tüm ciddiyetine rağmen çok şanslıydık. Birkaç gün acı çektik ancak yatağa düşürmeye yetecek cinsten değildi. Yaklaşık üç saat boyunca ateşim 37,25 dereceydi ve ardından bir hafta boyunca sadece yorgunluk oldu" dedi.

Cranston tat alma ve koku alma duyusu hakkında ise, "Sanırım yaklaşık yüzde 75'i geri geldi ancak birisi kahve hazırlarken mutfağa girdiğimde kokusunu alamıyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAF: SPLASH NEWS