Cadde 'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?'

'Bu hayattaki ilk aşkım! Bu fotoğrafı hatırladın mı?'

14.03.2024 - 14:26 | Son Güncellenme:

Açelya Akkoyun, sosyal medyada takpçilerini yıllar öncesine götürdü. Siyah önlüklü okul fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, 'abido' diye bahsettiği abisi Demokan Akkoyun'un doğum gününü kutladı.

Bu hayattaki ilk aşkım Bu fotoğrafı hatırladın mı

'Mehmed: Fetihler Sultani' dizisiyle ekranlarda olan Açelya Akkoyun, abisi Demokan Akkoyun'un doğum gününde çocukluk yıllarına ait bir fotoğraf yayınladı ve duygusal bir yazı kaleme aldı.

Haberin Devamı

"İLK ADIMININ ŞAHİDİ"

Bu hayattaki ilk aşkım, ilk adımımın şahidi, hep ve daimi destekçim. Anne-babamız çalıştığı için beni okuldan alıp, evde envai çeşit tostlarla karnımı doyuruverdiğin günlerden bir gün çekilmişti bu fotoğraf hatırladın mı?

Bu hayattaki ilk aşkım Bu fotoğrafı hatırladın mı

"ÇOK KIYMETLİSİN"

Abisi ile arasında kuvvetli bir bağ olduğunu vurgulayan oyuncu, "Konuşmayı öğrendiğimde bizimkiler, 'abi de' demiş, ben de onu 'abido' diye çevirmişim. Abido’m benim. Varlığının kıymetini anlatacak kelimeleri bulamıyorum. Işık saçan zihnin, engin gönlün, iyi kalbin. Çok kıymetlisin bunu biliyorsun" ifadelerini kullandı.

Bu hayattaki ilk aşkım Bu fotoğrafı hatırladın mı

"CANIMIN TA İÇİ"

Abido’m yeni yaşın, seni çok... dolayısıyla bizi de çok çok mutlu etsin. Dün, bugün olduğu gibi yarın da seni hep seveceğim. İyi ki doğdun, iyi ki bizimlesin. Daha nice güzel günlere hep beraber erelim. Canımın ta içi.

Bu hayattaki ilk aşkım Bu fotoğrafı hatırladın mı