Cadde 'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!'

'Burak Özçivit'i her haliyle seviyorum!'

20.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ocak ayında ikinci kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyuncu çift Burak Özçivit-Fahriye Evcen, önceki gece GQ Türkiye'nin düzenlediği ödül törenine katıldı. Etkinlikte gazetecilerle bir araya gelen Fahriye Evcen, eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti.

Burak Özçiviti her haliyle seviyorum

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2013 yılında rol aldıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu birlikteliklerini 2017'de nikâh masasına taşıyan oyuncu çift, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti.

Haberin Devamı

2019 yılında oğulları Karan'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikili, 18 Ocak'ta ise Kerem adını verdikleri ikinci bebeklerini kucaklarına almıştı.

Burak Özçiviti her haliyle seviyorum

ÖDÜL GECESİNE BERABER KATILDILAR

MOTY (Men of the Year) Türkiye'de 11. kez önceki akşam The Ritz-Carlton'da düzenlendi. Birçok ünlü isim, GQ Türkiye gecesinde bir araya geldi. Törende 2023'te başarıları ve stilleriyle dikkat çeken kadınlar ve erkekler seçildi. Geceye eşi Burak Özçivit ile katılan Fahriye Evcen, etkinlikte basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Burak Özçiviti her haliyle seviyorum

"FAHRİYE İLE BAŞ BAŞA YURT DIŞINA GİDECEĞİZ"

Evcen, "Burak'ın sürekli yurt dışında olmasından hiç rahatsız değilim. Burak bana ve çocuklarına geri kalan bütün vaktini organize ediyor" derken araya giren Özçivit; "Aileme sürekli zaman ayırıyorum. İki gün sonra Fahriye ile baş başa gideceğim yurt dışına" dedi.

Haberin Devamı

Burak Özçiviti her haliyle seviyorum

Ses tellerinde sorun yaşayan Fahriye Evcen "Hasta oldum. Çocuklar dönüşümlü olarak hasta oldular. Ben de nasibimi aldım. İnanılmaz bir salgın durumu var" açıklamasında bulundu.

Burak Özçiviti her haliyle seviyorum

"BURAK KENDİNE ÇOK GÜZEL BİR ÇİZGİ YAKALADI"

Muhabirlerin "Burak Özçivit küpe taksa tepkiniz ne olur?" sorusuna yanıt veren ünlü isim; şöyle konuştu:

Burak kendine çok güzel bir çizgi yakaladı. Onu bu haliyle çok seviyorum. Onu her haliyle seviyorum.