Cadde Burak Sergen son durumu nedir? Sadakatsiz dizisi Haluk sağlık durumu nasıl?

Burak Sergen son durumu nedir? Sadakatsiz dizisi Haluk sağlık durumu nasıl?

02.06.2021 - 21:03 | Son Güncellenme:

Haluk Güçlü dizide neden yok, ayrıldı mı? Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü rolü ile dikkat çeken Burak Sergen bir süredir koronavirüs nedeniyle tedavi görüyordu. Bu nedenle dizinin yeni bölümlerinde de bulunmadı. Sevenleri ve dizi takipçileri Burak Sergen'in sağlık durumunu araştırıyor.

Burak Sergen son durumu nedir Sadakatsiz dizisi Haluk sağlık durumu nasıl

Burak Sergen dizide neden yok, ayrıldı mı soruları yoğun olarak yanıt arıyor. Başarılı oyuncu Burak Sergen'in hayat verdiği Haluk güçlü bir süredir ekranlara gelmedi. Oyuncunun korona nedeniyle tedavi altında olduğu açıklanmıştı. İşte, Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in son durumu...

Haberin Devamı

BURAK SERGEN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Oyuncu, 11 Nisan’da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Koronavirüs olduğu öğrenilen Sergen, yoğun bakıma alınmıştı ve ardından 22 Nisan'da entübe edilmişti. 60 yaşındaki oyuncunun kızı Cansın Sergen açıklamada bulunarak entübeden çıkarıldığını ve en yakında zamanda da yoğun bakıma alınacağını belirtmişti. 

Işıl Sergen açıklamalarda bulunarak yoğun bakımdan normal odaya alındığını belirtmişti. Başarılı oyuncu kısa süre önce taburcu edildi ve evde tedavisinin süreceği ifade edildi. Sergen'in konuşmakta zorlandığı ve hayli kilo kaybettiği dikkat çekti.