Cadde Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti!

20.03.2024 - 08:53 | Son Güncellenme:

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatlere olan tutkusu biliniyor. Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Burcu Esmersoyun lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti

Burcu Esmersoy ile Nazım Akmandil, yaklaşık iki yıllık ilişkilerini 2 Eylül'de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklinin geldiği İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekanda yapmıştı.

Haberin Devamı

"BU DÜĞÜN SADECE KARDEŞİM İÇİN YAPILDI"

Düğünde basın mensuplarının röportaj isteğini kırmayıp, eğlencesini yarıda kesen Esmersoy, "İkinci düğünümüzü yapıyoruz. Bodrum'da da bir düğün yapacaktık ama çok yorulduk, orada düğün olmayacak. İtalya'ya gelemeyen arkadaşlarımız için burada da düğün yapalım istedik. Kız kardeşim normalde İtalya'ya gelecekti ama ayağını burktuğu için gelemedi. Bu düğün sadece onun için yapılmış gibi oldu aslında" demişti.

Burcu Esmersoyun lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti

Nazım Akmandil ise "Çok güzel bir beraberliğe adım attık bugün. Umarım bir ömür mutlu oluruz" sözleriyle duygularını dile getirmişti.

"ÇOCUĞUN Ç'Sİ BİLE YOK"

İkinci düğün sonrası hamile olduğuna dair haberler çıkan Burcu Esmersoy, "Çocuğun ç'si bile yok" diyerek, söz konusu iddiayı kesin bir dille yalanlamıştı.

Burcu Esmersoyun lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti

Haberin Devamı

FİYATLARI GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada en çok para kazanan ünlüler arasında yer alan Burcu Esmersoy kazandığını resmen saatlere yatırıyor. Gayrimenkullerin yanı sıra aldığı pahalı saatlerle gündeme gelen Burcu Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Burcu Esmersoyun lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti

Esmersoy, saat koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. 60 bin euro yani 2 milyon 100 bin lira değerinde lüks marka saat alan Esmersoy, servet değerindeki saatiyle bileğini süsledi.

SERVET DEĞERİNDE

Patronlar Dünyası'da yer alan habere göre; lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda 200 bin dolarlık Patek Philippe Nautilus, 60 bin Euro'luk Rolex Oyster Perpetual, 40 bin dolarlık Rolex Oyster ve 12 Bin euro'luk Rolex Air King marka saatleri de bulunuyor. Burcu Esmersoy'un saat koleksiyonu ise servet değerinde...

Burcu Esmersoyun lüks saatlerinin fiyatı dikkat çekti

Saat koleksiyonunun toplam değeri 10 milyon 250 bin TL olan Esmersoy, kolunda adeta servet taşıyor.