Cadde Buse Varol üniversiteyi kazandı! İşte okuyacağı bölüm

Buse Varol üniversiteyi kazandı! İşte okuyacağı bölüm

17.08.2022 - 14:24 | Son Güncellenme:

Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları açıklandı. Sınava girenler arasında Alişan'ın eşi Buse Varol da vardı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan Varol, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı. İki çocuk annesi oyuncu, kazandığı üniversiteyi ve okuyacağı bölümü açıkladı.

Buse Varol üniversiteyi kazandı İşte okuyacağı bölüm

Şarkıcı Alişan'la 'Dostlar Mahallesi' adlı dizinin setinde tanışan ve bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan Buse Varol, 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, 2019'un şubat ayında oğlu Burak'ın doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. 2020 yılında da kızları Eliz'i kucaklarına alan Buse Varol ile Alişan'ın mutlu birlikteliği devam ediyor.

Haberin Devamı

Bir dönem evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan ve boşanmanın eşiğinden dönen çift, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Çocuklarıyla deniz, kum ve güneşin keyfini süren Varol, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmiyor. Güzel oyuncu, dün akşam takipçilerinin sorularını yanıtladı.  

ÜÇÜNCÜ KEZ ÜNİVERSİTELİ OLDU

Bir takipçisi Varol'a hangi üniversiteyi kazandınız? diye sordu. 250 puan alan Buse Varol, 'Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü'ne yüzde 50 burslu olarak yerleştiğini gösteren belgeyi paylaştı.

Buse Varol üniversiteyi kazandı İşte okuyacağı bölüm

"14 SENE ÖNCEKİ BİLGİLERİMLE GİRDİM"

Daha önce Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi'ni bitiren Buse Varol "3. üniversiten olacak inşallah. Hiç çalışmadım, 14 sene önceki bilgilerimle girdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EŞİ VE ÇOCUKLARINA KAYITSIZ KALMADI

Öte yandan Alişan, geçtiğimiz günlerde oğlu ve kızıyla objektif karşısına geçmişti. Alişan, Burak ve Eliz ile verdiği poza; "Abisi hep böyle bakar kardeşine" notunu kalp ve nazar boncuğu emojileriyle eklemişti. Ünlü türkücünün paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Ünlü türkücünün eşi Buse Varol, "Canlarım" yorumunu yaparken; Alişan'ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş ise "Maşallah onlara. Abisi her zaman öyle bakacak" ifadelerini kullanmıştı.

Buse Varol üniversiteyi kazandı İşte okuyacağı bölüm