Cadde Çakal'dan eski aşkı Danla Biliç'e şarkı! 'Damla damla damlarsın'

Çakal'dan eski aşkı Danla Biliç'e şarkı! 'Damla damla damlarsın'

02.04.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

‘Çakal’ ismiyle tanınan rapçi Emirhan Çakal, yeni şarkısının bir bölümünü sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Çakal'ın şarkısının bir kısmında söylediği sözler, eski aşkı fenomen Danla Biliç'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.

Çakaldan eski aşkı Danla Biliçe şarkı Damla damla damlarsın

Makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic, doğum gününde yeni bir aşka yelken açtığını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

Fenomen ismin, 'İmdat İmdat' şarkısıyla hafızalara kazınan rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Çakal, Bilic ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı. Danla ise aşk pozlarını "Diğer yarım" diyerek yayınlamıştı.

PAYLAŞIMLARI GÜNDEM OLDU

Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Biliç, yeni sevgilisi Çakal ile eğlenceli anlarını sık sık sosyal medya hesabından yayınlıyordu. İkilinin sosyal medyadan gündem olan paylaşımlarına kullanıcılardan: 'Reklam kokuyor', 'Kendimi kaptırmayacağım dedikten hemen sonra ben', 'Çok enteresan bir ilişki' gibi yorumlar gelmişti.

 

BİRLİKTELİKLERİ KISA SÜRDÜ

Aşkları dolu dizgin devam eden ve mutluluklarını sosyal medyadan gözler önüne seren ikili hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından Biliç ve Çakal'ın başka ülkelere tatile gitmeleri ve birbirlerini takipten çıkmaları ayrıldıklarını doğrulamıştı. Çift 3 aylık ilişkilerini sessiz sedasız bitirmişti.

Haberin Devamı

YENİ ŞARKISI OLAY OLDU

Rapçi Çakal, son şarkısının sözlerini sosyal medya hesabından duyurdu. Şarkıda geçen sözler ise Danla Biliç'e gönderme olarak yorumlandı. Çakal’ın yeni şarkısının sözleri ise şöyle: “Damla damla damlarsın, değerini kaybedince anlarsın. Yeri gelir şarkılarda bağırırsın, günü gelir şarkılarda ağlarsın.’’

Çakaldan eski aşkı Danla Biliçe şarkı Damla damla damlarsın